2019 tarihli sıfır batarya almak sorun olur mu?

pcci44

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar. Grand Prime Plus telefon için batarya siparişi verdim ama çok aceleye geldi. 5 dk içinde sipariş vermem lazımdı ve çok araştıramadım. Ve batarya kargoya verildi. Satıcısına sorduğumda bataryanın 2019 uretimi olduğunu söyledi. Ve iadenin sadece batarya şişerse olacağını söyledi. Bu batarya performans verir mi? Sonuçta 3 yıl rafta beklemiş ürun.

Hocam pek sorun olacağını düşünmüyorum. Hocam bana da atar mısınız bakayım belki ben de alırım bataryam şişti.

Eğer orjinal ürünse bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. LG G5 kullanıyorum ve geçen aylarda LG nin kendi sitesinden batarya siparişi verdim. Benimki de 2018 ya da 2019 üretimi bataryaydı çünkü artık üretimleri yok zaten. Cuma gecesi şarj ettiğimde sadece arada bildirimlere bakmak için kullandığımda dün gece hala %22 şarjı vardı. Gün içinde normal kullanımda ise akşama kadar yetiyor, eve döndüğümde %30-40 arasında oluyor genelde. Yani sıkıntı olacağını düşünmüyorum orjinal ise.

Selam dostlar. Grand Prime Plus telefon için batarya siparişi verdim ama çok aceleye geldi. 5 dk içinde sipariş vermem lazımdı ve çok araştıramadım. Ve batarya kargoya verildi. Satıcısına sorduğumda bataryanın 2019 uretimi olduğunu söyledi. Ve iadenin sadece batarya şişerse olacağını söyledi. Bu batarya performans verir mi? Sonuçta 3 yıl rafta beklemiş ürun.

Lityum batarylaların belli bir süre ömrü vardır kullanıp kullanmaman önemli değil. Süresi dolunca ölür. Bu nedenle üretim tarihini mümkün olduğunca yakına çekin bu çok önemli.

Bosalma olmus olabilir sonuçta rafta beklemiş ürün. Ayrica nereden aldınız? Ürünün paketi açılmamış ve kullanilmamissa iadesi olmak zorundadır.

Ürunu buradan aldım. Bosalma olmuşsa ne yapmam gerekir.

Hocam pek sorun olacağını düşünmüyorum. Hocam bana da atar mısınız bakayım belki ben de alırım bataryam şişti.

https://www.trendyol.com/samsung/ga...?boutiqueId=612476&merchantId=121460&sav=true buyurun hocam benimki de aynı şişti :). Ayrıyeten bana yazmışsınız yazamadım. Şu anda Xtreme Ultimate V6 kullanıyorum. V5 de ufak tefek hatalar vardı öneririm v6'yı. Ayrıyeten SD kart ile depolamayı root essantials ile birleştirdim. Sorunuz olursa cevaplayabilirim.

Ürunu buradan aldım. Bosalma olmuşsa ne yapmam gerekir.

https://www.trendyol.com/samsung/ga...?boutiqueId=612476&merchantId=121460&sav=true buyurun hocam benimki de aynı şişti :). Ayrıyeten bana yazmışsınız yazamadım. Şu anda Xtreme Ultimate V6 kullanıyorum. V5 de ufak tefek hatalar vardı öneririm v6'yı. Ayrıyeten SD kart ile depolamayı root essantials ile birleştirdim. Sorunuz olursa cevaplayabilirim.

Hocam geçerim şu an bende o birleştirme işini yapıyorum da 11 saattir boot olmasını bekliyorum. Bir hoca var onun dediğine göre yapacağım da hocam bir rehber veya konusunu atarsanız sevinirim nasıl olduğu hakkında.

Hocam geçerim şu an bende o birleştirme işini yapıyorum da 11 saattir boot olmasını bekliyorum. Bir hoca var onun dediğine göre yapacağım da hocam bir rehber veya konusunu atarsanız sevinirim nasıl olduğu hakkında.

Hocam siz beni etiketleyip konu açın yardımıcı olayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı