2019 Yılında Android 6.0 Kullanılır mı?

Makaleler
8
Bende Huawei P9 Lite 2017 16 GB model telefon var. Bu telefonda şu an Android 8 yüklü. Depolamada sistem yazılımı 5,85GB, diğer uygulamalar 6,88 GB yer kaplıyor. Bunun yanına fotoğraflar ve Spotify çevrimdışı müzikleri de eklenince 845MB boş alan kalıyor. Spotify'daki dinlemediğim müzikler sildim ama halen alan yetersiz kalıyor. Benim için değer taşıdıklar için fotoğafları silemiyorum bu yüzden telefonu Huawei'ye gönderip sürüm düşürmek istiyorum ama Android'in 6.0 sürümüne geçersem pişman olur muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürüm düşürme işlemi yaparlar mı emin değilim ancak kullanılmaz diye bir şey yok. Tabii ki yeni sürümlere nazaran zararlı yazılımlara karşı daha az korumanız olacak, bu benim için sorun değil diyebiliyorsanız ve yeni Android sürümlerinde sizin için çok önemli bir özellik yoksa tabii ki kullanılır.
Kişisel bir tercih.

Telefona ek bir SD kart takarak hafızada ki uygulamaları SD karta aktarabilirsiniz bu tür şeylere gerek yok.
Bende Huawei P9 Lite 2017 16 GB model telefon var. Bu telefonda şu an Android 8 yüklü. Depolamada sistem yazılımı 5,85GB, diğer uygulamalar 6,88 GB yer kaplıyor. Bunun yanına fotoğraflar ve Spotify çevrimdışı müzikleri de eklenince 845MB boş alan kalıyor. Spotify'daki dinlemediğim müzikler sildim ama halen alan yetersiz kalıyor. Benim için değer taşıdıklar için fotoğafları silemiyorum bu yüzden telefonu Huawei'ye gönderip sürüm düşürmek istiyorum ama Android'in 6.0 sürümüne geçersem pişman olur muyum?
EDIT: Fotoğraflar telefonda değil, SD Kartta. konuyu yazarken yanlış yazmışım.
Telefona ek bir SD kart takarak hafızada ki uygulamaları SD karta aktarabilirsiniz bu tür şeylere gerek yok.
Huawei'nin bu modelinde böyle birşey yapamıyorum. sadece indirdiğim dosyalar yada çektiğim fotoğraflar sd karta gidiyor. uygulamalar taşınamıyor bu makinede. (Konuda yanlış yazdım. Fotoğraflar zaten sd karta gidiyor.)

Hâlen kullanılır mı bilemeyeceğim çünkü güncel bir işletim sistemi değil. Yani güvenlik açıklarına karşı risk taşıyor. Yine de geçmek istiyorsanız geçilir.

Android 6, en sevdiğim işletim sistemlerinden birisidir. Babamın eski J5 2015 telefonunda Android 6.0.1 vardı, tuzlu suya düşmeseydi hâlen taş gibiydi. Şimdi A7 (2017) kullanıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı