ciftcisami77
Decapat
Daha fazla
10 ya da 11 desen eyvallah ama 13-14 abartmışsın.Şu anda güncel alacağınız düşük segment telefonlar bile Android 13 ten başlıyor kullanacaksan illa, Android 5 bile kullanılırsın ama çok sorun yaşarsın ve Android 9 eskidi artık neyi savunmaya çalışıyorsunuz.
9 çoğu uygulamayı destekliyor fakat Android 5 kullansam sıkıntı yaşayacağım doğru, 9 kullansam o kadar sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum.
Şu anda güncel alacağınız düşük segment telefonlar bile Android 13 ten başlıyor kullanacaksan illa, Android 5 bile kullanılırsın ama çok sorun yaşarsın ve Android 9 eskidi artık neyi savunmaya çalışıyorsunuz.
Play Store çalışır her türlü çalışmaz diye bir şey yok.Güncelleme gelmediği için güvenlik açıkları çıkabilir ve birkaç sürüm sonra play store gibi google uygulamalarını kullanamayabilirsiniz.
Ben olsam kullanırdım Android 9'u.
İşletim sistemi çoğu şeyi desteklenmesine rağmen kullanılmaz diyorsunuz kafayı mı yediniz siz ya illaha delirteceksiniz insanı, nesi kullanılmazmış acaba Android 9'un.
Dünya tersine dönse çıkarmam ya 13-14'eKullanılmaz, telefon için Custom ROM varsa. Hiç. Yoksa 13-14'e çıkar.
Son düzenleme: