2019 Yılında İnternet Durumu

Yetkililerle konuşun.Yani arıza kaydı bırakın.Hakkınızı arayın.
Hak arattırıyorlar mı ki? Müşteri hizmetlerinin bildiği bir şey yok bu bütün İSS'lerde böyle. Anca şansına 1-2 kişi denk gelecek o kadar. Onun dışında Upload ne demek onu bile bilmeyenler var. Sen istediğin kadar hakkını ara karşıdaki senin anlattığını anlamayınca anlasa bile takmayınca bir şey olmuyor.

8 yıldır uğraştığım ama hala bir sonuca varamadığım mevzudur kendisi. İzmir/Gaziemir'de oturuyorum ve ilçede bir tane TT-Fiber kabini yok hepsi PTT döneminden kalma. Aldığım hız 10 Mbps. İlçede bazı yerlerde Superonline fiberi var. 2 sene önce Kablonet her yeri kazdı kırmızı boru döşedi, döşenirken dilekçe yazdım kazan adamlarla konuştum arkadaşlarıma da dilekçe yazdırdım ama yok benim sokağıma yine gelmedi. Zaten gelmiş olsaydı bile şuan kullanamayacaktım çünkü hala borular boş, içinden kablo falan geçirmediler. Twitter üzerinden Ümit Önal(TT CEO'su)'na tweet attım TT Destek geri dönüş sağladı İzmir TT müdürlüğüyle konuyu görüşeceğiz falan diye bakalım. TT yüzünden sorun yaşarsanız Ümit Önal'ı etiketleyerek Twitter üzerinden bildirin sorununuzu direk dönüş yapıyorlar.

Hak arattırıyorlar mı ki? Müşteri hizmetlerinin bildiği bir şey yok bu bütün İSS'lerde böyle. Anca şansına 1-2 kişi denk gelecek o kadar. Onun dışında Upload ne demek onu bile bilmeyenler var. Sen istediğin kadar hakkını ara karşıdaki senin anlattığını anlamayınca anlasa bile takmayınca bir şey olmuyor.
Bizim aile TT kullanıyoruz açıkçası müşteri hizmetinden az çok memnunuz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00