2019 Yılında Oyun Konsolu Mu Bilgisayar Toplamak Mı?

Şu an kullandığım bilgisayar iyi kötü idare ediyor. Galiba konsol daha mantıklı olacaktır. PS5 fiyat bakımından ne kadar olur tahminen?

Şu an kullandığım bilgisayar iyi kötü idare ediyor. Galiba konsol daha mantıklı olacaktır. PS5 fiyat bakımından ne kadar olur tahminen?
PS5 çıkış fiyatı 599$ olursa, ben dolar kurunu 6 TL ile sabitleyince 3.594 TL tutuyor. %18 KDV (646,92 TL) ekleyince 4.240,92 TL tutuyor haliyle satıcıların kâr payı dahil en az 4500 TL'den itibaren başlayacağını düşünüyorum.

Bilmiyorum Ama ps alıcaksanız ps5 i beklemenizi öneririm.

Bilmiyorum Ama ps alıcaksanız ps5 i beklemenizi öneririm.
Kardeşim Türkiyede yaşıyoruz.
NE olacağı belli olmaz
Galiba 2020 Kasım veya 2020 Mart ayında çıkacakmış. Türkiye'ye ne zaman gelir?
Ps4 pro kullanıyorum memnunum evet fakat !
Strateji oyunları seven biriyim ve strateji oyunları sadece pc de bu sıkını benim için bilgisayar topluyacağım ve pc olunca elinde çoğu işe yarıyor bunu unutma
ps4 pro al.
beğenmezsen satarsın pc toplarsın

PS5 önerenleri tebrik ediyorum. 1 ay sonra çıkacakmış gibi davranmanız muhteşem. Bence PS5 çıkınca da PS6 beklemek daha iyi olur. Daha iyisi ve daha güçlüsü çıkacak sonuçta.

Sizin durumunuzda ben de konsol tercih ederdim. Oynamak istediğiniz oyunlara bakarsak, PS4 Pro daha uygun görünüyor.

PS4 Pro sizin için mantıklı olacaktır. Zaten idare edecek bir bilgisayarınız varmış. Ayriyeten PS5 söylemleri mevcut etrafta bunu da göz önünde bulundurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…