Burada devreye sen giriyorsun hangi oyunlar ve oyun tipleri ilgini çekiyorsa o konsola yönel.Peki sizce XBOX One X mi PS4 Pro mu?
Burada devreye sen giriyorsun hangi oyunlar ve oyun tipleri ilgini çekiyorsa o konsola yönel.Peki sizce XBOX One X mi PS4 Pro mu?
Şu an kullandığım bilgisayar iyi kötü idare ediyor. Galiba konsol daha mantıklı olacaktır. PS5 fiyat bakımından ne kadar olur tahminen?İyi kötü PC olmalı evde ama sırf oyun oynayacaksan tabi ki de konsol tavsiye ederim. Konsol dersem PS5'i beklerdim şahsen. Hem geriye yönelik uyumluluğu da olacakmış. PS4'ü bu saatten sonra almak mantıklı gelmiyor bana.
PS5 çıkış fiyatı 599$ olursa, ben dolar kurunu 6 TL ile sabitleyince 3.594 TL tutuyor. %18 KDV (646,92 TL) ekleyince 4.240,92 TL tutuyor haliyle satıcıların kâr payı dahil en az 4500 TL'den itibaren başlayacağını düşünüyorum.Şu an kullandığım bilgisayar iyi kötü idare ediyor. Galiba konsol daha mantıklı olacaktır. PS5 fiyat bakımından ne kadar olur tahminen?
Kardeşim Türkiyede yaşıyoruz.Bilmiyorum Ama ps alıcaksanız ps5 i beklemenizi öneririm.
Ps4 pro kullanıyorum memnunum evet fakat !Galiba 2020 Kasım veya 2020 Mart ayında çıkacakmış. Türkiye'ye ne zaman gelir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.