2019'da 1070 Ti almak mantıklı mıdır?

Daha yüksek ekran kartına terfi etmek istiyorsan önceliğin yükselteceğin ekran kartının hakkını verecek monitöre yükseltmek olmalıdır. Daha sonra ekran kartını yükseltirsin.
Benq xl2411 144hz kullanıyorum bu monitörde display port yok bu yüzden rtx alamıyorum
Bence 2. el ucuz olursa alınabilir, zaten 0 olucaksa 2060 der geçerim. Zaten girişler içinde dönüştürücü kullanabilirsin.
144 hz desteklemiyor dönüştürücüler ama

1070 TI'ın 2060'a göre Vram avantajı var. Performans olarak hemen hemen aynı kartlar. RT olayına gelince zaten 2060 RT için çok güçsüz kalıyor, kullanamazsınız.
Fiyatına göre alınır.

1070 ti bana göre uzun süre kullanılabilir bir kart. Kartın üst düzey olmasından dolayı. Gerçekten güçlü bir kart. Fiyatı akıl dışıydı bana göre. Hiç 6 düzeyden yukarısına aklım almıyordu. Türkiye'de çok pahalı. Biraz yeni modeller çıkınca fiyat takibi yaparak alınabilirler. 2 bin lira civarına 1080 satmaya başladılar bile. 1080'i eskiden sadece deneysel sanırdım. Her isteyenin alması gereksiz diye düşünüyordum. Bir yıl öncesine kadar 5 bin 6 bin lira ediyordu. 1070 ti de bundan geri kalmaz.

Merhaba, RTX 2060 almak istiyordum fakat portları monitörüme uygun olmadığından alamıyorum. Peki sizce onun yerine 1070 Ti almak mantıklı mıdır? i5 8400 işlemcim var, 1080P oyun oynamak amacım. (Küçük bir soru daha RX 580 4 GB'dan geçiş yapacağım sizce fark hisseder miyim FPS açısından sistemi RDR2 için bile topladığım söylenebilir sizce Ultra'da oynayabilir miyim oyunu? )
2.elden çok uyguna denk gelirse alınır ama sıfır olarak alınmaz RTX 2060 veya 1660Ti daha iyi olur 0 alacaksanız dönüştürücüyle kullanabilirsiniz.

Bence de alınabilir. Geçen sene kara cumada 2300 TL ye almıştım. Tek fanlı model almama rağmen sorunsuz kullanıyorum. Bazı forumlarda güvenilir satıcılar mevcut. Onlardan alabilirsin ikinci el olarak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı