2019'da AKK kalkacağı için ucuz paket mi alınmalı?

Taahhütün olayı bu zaten. Firma bana bu paketi 24 ay boyunca bu fiyattan satmak zorunda.

Zam yapmaya hakkı var lakin zam yaptığı an benim de çıkma hakkım var. Çok da dert değil yani

İfadeler: MuX
Taahhütün olayı bu zaten. Firma bana bu paketi 24 ay boyunca bu fiyattan satmak zorunda.

Zam yapmaya hakkı var lakin zam yaptığı an benim de çıkma hakkım var. Çok da dert değil yani
Benim demek istediğim, AKN kalkınca, AKN' li paketler, şu andaki full limitsiz paketler gibi olmayacak. Şu anda ki AKN olan paketlere taahütün olsa da kota getirecekler, ya da full limitsiz paketlere geçin diyecekler. Bu paketler de çok pahalı. Tabi sözleşme cayma bedelini ödedikten sonra çıkma hakınız var elbette. Bunlar çok çakallar çok.

Gerçekten AKN nin kalkacağı kesin mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
TTnet 100 GB kotalı paket kullanıyorum. Geçen gün arayıp 4 lira farkla 150gb yapalım diyorlar vay çakallar vay.

Bakın anlatamıyorum sanırım. Sözleşmem dahilindeki pakete kota getiremezler. Getirecekleri takdirde ücretsiz cayma hakkına sahip olurum. Sanırım sözleşmenin ne demek olduğunu anlamadınız.

Son düzenleme:
Bakın anlatamıyorum sanırım. Sözleşmem dahilindeki pakete kota getiremezler. Getirecekleri takdirde ücretsiz cayma hakkına sahip olurum. Sanırım sözleşmenin ne demek olduğunu anlamadınız.
Sizin demenize göre AKN kalktığında 50Mbit AKN'siz paket kullanacaksınız ve modem ücreti bittikten sonra bu paketi 72 TL'ye kullanacaksınız, öyle mi? Kusura bakma da sizin şu anda kullandığınız paketi AKN kalktığında 72 TL'ye vermezler. Şu anda 50Mbit AKN'siz tarife aylık 280 TL. Bence sözleşmesi devam edenler, sözleşmeleri bitene kadar AKN'li devam edecekler, çünkü Türk Telekom ile imzalamış olduğunuz sözleşmede AKN kalktığında, AKN uygulanan tarife kullanan aboneler bu uygulamadan faydalanabilir diye bir madde yok. Yani sizin imzalamış olduğunuz sözleşmede AKN kalktığında abonenin taahhüdü devam ediyor ve AKN'ye tabi paket kullanıyorsa AKN'den muaf maddesi yoktur, ben de 2 hafta önce 100Mbit 200GB tarifesi için taahhüt verdim, sözleşmede böyle bir madde yok. Kota getirmeseler bile AKN'li olarak devam ettirecekler.

Ona o kadar emin olmayın.

AKK düzenlemesi yapıldı, hatırlarsanız. 3 Mbps'den yukarı çekildiğinde de, bütün sözleşmelerde 3 Mbps yazıyordu? Dediğinize göre şimdi herkes yine 3 Mbps kullanıyor olacaktı ama herkesin hızı arttı.

AKK tamamen kaldırılıyor. Yine aynı şekilde, bizim de AKK'lerimiz kalkacak. Kalmasa bile, ben yine kullanırım. 16 Mbps sınırsız niyetine kullanmaya devam ederim, yeni ve daha avantajlı paket varsa da ona geçerim.

Ben zaten, 50 Mbps sınırsız paketi 72 TL'ye verirler demiyorum. Verme ihtimalleri de var, vermeme ihtimalleri de var lakin, ben bu hızda kullanacağımı söylüyorum.

İnanın, sözleşme ne demek bildiğinizi hiç sanmıyorum. Firma, benim lehime değişiklik yapabilir ama aleyhime yaptığı an, benim de cayma hakkım olur. Hiçbir firma, bu riski de almaz, emin olun.
çünkü Türk Telekom ile imzalamış olduğunuz sözleşmede AKN kalktığında, AKN uygulanan tarife kullanan aboneler bu uygulamadan faydalanabilir diye bir madde yok
Allah aşkına, hangi firma böyle saçma bir madde eklesin? BTK'nın kararını firma nasıl uygulamayacak, bana anlatır mısınız?

MuX öyle bir şey yok yanlış bilgi vermeyin. Taahhütlüyüm Superonline'da 1 Ocak'ta varolan paketimi AKK'siz şekilde kullanabileceğim. 9 ayım daha olmasına rağmen yeni haklardan faydalanmamız için güncelleneceğiz. Müşteri hizmetleri veya bayilere sorarsanız bilgi vereceklerdir. 16 Mbps paketim AKK'siz olacaktır. Şu an bile alsak taahhütlü AKN'li Turkcell koşulsuz AKN'yi kaldırıyor.

İfadeler: MuX
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…