Ona o kadar emin olmayın.
AKK düzenlemesi yapıldı, hatırlarsanız. 3 Mbps'den yukarı çekildiğinde de, bütün sözleşmelerde 3 Mbps yazıyordu? Dediğinize göre şimdi herkes yine 3 Mbps kullanıyor olacaktı ama herkesin hızı arttı.
AKK tamamen kaldırılıyor. Yine aynı şekilde, bizim de AKK'lerimiz kalkacak. Kalmasa bile, ben yine kullanırım. 16 Mbps sınırsız niyetine kullanmaya devam ederim, yeni ve daha avantajlı paket varsa da ona geçerim.
Ben zaten, 50 Mbps sınırsız paketi 72 TL'ye verirler demiyorum. Verme ihtimalleri de var, vermeme ihtimalleri de var lakin, ben bu hızda kullanacağımı söylüyorum.
İnanın, sözleşme ne demek bildiğinizi hiç sanmıyorum. Firma, benim lehime değişiklik yapabilir ama aleyhime yaptığı an, benim de cayma hakkım olur. Hiçbir firma, bu riski de almaz, emin olun.
çünkü Türk Telekom ile imzalamış olduğunuz sözleşmede AKN kalktığında, AKN uygulanan tarife kullanan aboneler bu uygulamadan faydalanabilir diye bir madde yok
Allah aşkına, hangi firma böyle saçma bir madde eklesin? BTK'nın kararını firma nasıl uygulamayacak, bana anlatır mısınız?