2019'da AKK kalkacağı için ucuz paket mi alınmalı?

MuX öyle bir şey yok yanlış bilgi vermeyin. Taahhütlüyüm SuperOnline'da. 1 Ocak'ta varolan paketimi AKK'siz, AKN'siz şekilde kullanabileceğim. 9 ayım daha olmasına rağmen yeni haklardan faydalanmamız için güncelleneceğiz. Müşteri hizmetleri veya bayilere sorarsanız bilgi vereceklerdir. 16 MBPS paketim AKK/AKN'siz olacaktır. Şuan bile alsak taahhütlü, AKN'li Turkcell koşulsuz AKN'yi kaldırıyor...
Hocam, başlık 3 aylık olmasının yanı sıra orada yazdığım kendi düşüncemdi. Kesin bir şeymiş gibi cümle kurup karışıklığa neden verdiğim için özür diliyorum. Doğrusu, dediğiniz gibi, müşteri hizmetlerine sormak en mantıklısı olacaktır. Fiyat artışı yapmadan sözleşmeleri güncelleyeceklerse ne mutlu bize. (=​
 
Hocam, benimde Süperonline taahhütüm bitiyor bu ayın 23'ünde. Tavsiyem taahhütlü AKK'lı paket almayın. Şahsen 1 Ocak'a kadar kullanmak için NetSpeed (büyük ihtimalle NetSpeed) yada TürkNet geçeceğim. Modemimi falan aldım. Yazlıktan dönmeyi bekliyorum.​

Gidip taahhüt verirseniz 1 Ocak'tan sonra (gerçek anlamda kalkarsa) halen AKK illetine takılı kalacaksınız. Tercih sizin tabiki :)

Türk Telekomda 2 yıllık taahütüm var 35 Mbps internetim var 83 TL ödüyorum. Aradığımda AKN kalktığı zaman benim paketimden de kalkacağı ve 83 TL ödemeye devam edeceğim söylendi 2020 yılına kadar.
 
Bu fiyatlar herkesin gözünü korkuttu. Ben de 24 mbps 150 gb akn li pakete 75 tl ödüyordum, eylül 2019 a kadar da sözleşmem vardı. Az önce müşteri hizmetlerini aradım, bir üst pakete geçmek ve sözleşme uzatmak istediğimi söylediğimde 35 mbps 50 gb akn li paket 24 ay sözleşmeli 76 tl ye sundu ve ocaktan sonra zaten akn nin kalkacağını ve sınırsız kullanacağımı belirtti. Ben de müşteri hizmetlerinin sözüyle geçişi sağladım. Artık bir problem çıkarsa mahkeme mahkeme dolaşırım.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı