2019'da AKK kalkacağı için ucuz paket mi alınmalı?

Hocam, başlık 3 aylık olmasının yanı sıra orada yazdığım kendi düşüncemdi. Kesin bir şeymiş gibi cümle kurup karışıklığa neden verdiğim için özür diliyorum. Doğrusu, dediğiniz gibi, müşteri hizmetlerine sormak en mantıklısı olacaktır. Fiyat artışı yapmadan sözleşmeleri güncelleyeceklerse ne mutlu bize. (=​

Ben kalkacağını iddia ettim ve gördüğünüz gibi AKK'size dönüyor paketler
AKK olsa daha iyi, 24 Mbit Telekom AKK'siz tarifesi yalın internet için 140 TL. Çok pahalı. AKN kalksın diyenlere kapak olsun.

Türk Telekomda 2 yıllık taahütüm var 35 Mbps internetim var 83 TL ödüyorum. Aradığımda AKN kalktığı zaman benim paketimden de kalkacağı ve 83 TL ödemeye devam edeceğim söylendi 2020 yılına kadar.

İfadeler: MuX
Bu fiyatlar herkesin gözünü korkuttu. Ben de 24 mbps 150 gb akn li pakete 75 tl ödüyordum, eylül 2019 a kadar da sözleşmem vardı. Az önce müşteri hizmetlerini aradım, bir üst pakete geçmek ve sözleşme uzatmak istediğimi söylediğimde 35 mbps 50 gb akn li paket 24 ay sözleşmeli 76 tl ye sundu ve ocaktan sonra zaten akn nin kalkacağını ve sınırsız kullanacağımı belirtti. Ben de müşteri hizmetlerinin sözüyle geçişi sağladım. Artık bir problem çıkarsa mahkeme mahkeme dolaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…