Rocky Balboa
Megapat
Daha fazla
Dostum ben cihazı sadece ''hız'' konusunda savunurken diğer arkadaşlar konuyu diğer yerlere çekti, biri çıktı iphone 5 falan diye saçmalıyor ben o arkadaşa ne yazayım ki? sıfır zaten alınmaz 6s bunu her mesajımda belirtmeme rağmen hala yazmanıza anlam veremiyorum.Açıkcası bizim ailede akrabalar dahil kimsede servislik iş olmadı. Sadece yengemin yanlış kullanım nedeniyle - taşınabilir şarj aleti- batarya şişti o değişti. Yerden yere değişiyor.sizde baya 6s yani iphone savunucusu gibi duruyorsunuz. Yer yer size hak vererek cevapladım ama sadece saldırır nitelikte konuşuyorsunuz. Nerede sorun var oraya saldırmaya çalışıyorsunuz. Sizin dediğiniz 6s sadece hız konusunda evet iyi ama diğer konularda at çöpe gitsin ve de biliyor musunuz bilmiyorum ama şuan 3000tlye satıyorlar bu rezil durumdaki telefonu(2019 tarihindeki telefonlarla ve bu fiyat aralığında herhangi bir telefonla kıyaslayacak olursak.).
Videoyu yapan arkadaşın hiç işi gücü yok İphone 6'yı 6S diye koyup video çekecek öyle mi?Dostum ben cihazı sadece ''hız'' konusunda savunurken diğer arkadaşlar konuyu diğer yerlere çekti, biri çıktı iphone 5 falan diye saçmalıyor ben o arkadaşa ne yazayım ki? sıfır zaten alınmaz 6s bunu her mesajımda belirtmeme rağmen hala yazmanıza anlam veremiyorum.
Hız konusunda j6 vb telefonlar ile kıyaslanacak bir cihaz değil, adam video koymuş ama videoda'ki cihazın 6s olup olmadığı mechul ama umrunda değilki adamın o sadece haklı olsa yeterli, doğru olup olmaması umrunda olmaz çünkü 6s vs xs olarak attığım videoyu bile izlemekten aciz insanlar ile tartışıyorum.
Koyduğum video'da Xs'e hız konusunda kafa tutan cihaz j6 gibi cihazdan çok daha yavaş olacak öyle mi? sen buna kendini inandırdıysan ne mutlu sana! Son bir video daha koyayımda araştırmadan bir kanıt koymamayı öğrenirsin bu şekilde.Videoyu yapan arkadaşın hiç işi gücü yok İphone 6'yı 6S diye koyup video çekecek öyle mi?
Biraz ağır konuşacağım ama sen bunu hak ediyorsun çünkü saygısızca cevaplar veriyorsun ilk yorumunda 'Rakipleri S5/S6 demişsin bende sana S5 6S'in değil 5/5S'in rakibi dedim' hala gelmişsin bana Iphone5 ne alaka diyorsun okuma değilde algılamada bir sorunun var sanırımOkuma yazman var mı? iphone 5 ne alaka? iphone 6 ne alaka sen ne anlatıyorsun?
Şarj konusunda ben 6s'i savunmadım ki ? hız konusunda s6 ,6s'ten daha hızlı mı diyorsun??? hahahaahah
O kullandığın s6 en son ne zaman güncelleme aldı diye sorsam?)) 2 sene içinde çöpe attı samsung firması o telefonu.
Kamera camı çatlak olan iphone cihazım bir kaç ay önce batarya sorunundan ötürü sıfırı ile değiştirildi, istersen servis raporunu çekip atabilirim ama rezil rüsva olursun
Oyun oynadığı için garanti dışı kalan çöp samsunglar bana uzak olsun.
Hız konusunda XS'e kafa tutan 6s için, s6'dan daha yavaş diyor yahu hahahaha
Adamı bombardımana tuttun, yavaşBiraz ağır konuşacağım ama sen bunu hak ediyorsun çünkü saygısızca cevaplar veriyorsun ilk yorumunda 'Rakipleri S5/S6 demişsin bende sana S5 6S'in değil 5/5S'in dedim' hala gelmişsin bana 5S ne alaka diyorsun okuma değilde algılamada bir sorunun var sanırım
Biraz ağır konuşacağım ama sen bunu hak ediyorsun çünkü saygısızca cevaplar veriyorsun ilk yorumunda 'Rakipleri S5/S6 demişsin bende sana S5 6S'in değil 5/5S'in dedim' hala gelmişsin bana 5S ne alaka diyorsun okuma değilde algılamada bir sorunun var sanırım
İkincisi yine algılayamadın sanırım zira ben S6 değil S6 Egde + 6S ten hızlı dedim
Güncelleme konusunda güldürdün beni saol zira biraz bilgin olsa güncellemelerin cihazları yavaşlattığını bilirdin. Iphone güncellemeleri sürekli yolluyordu ne oluyor ? Geçenlerde 2 değişik sembollu mesaj gönderince telefon restart döngüsüne giriyordu sonra güncelleme yolladılar cihazların işlemcisini yavaşlattılar kaç kişi dava açtı bunlardan haberin varmı acaba son olarakta güncelleme almayan cihaz yavaşlamaz sadece çook uzun süre sonra marketten uygulama indirirken sürümün yetersiz der.
Sıfırıyla değiştirdi mi ?sen gerçekten inandın mı sıfırıyla değistirdiklerine bak ben sana anlatayım senin cihazın bataryası sıkıntılı seninkini alıyor kasasını bataryasını yeniliyor formatlayıp senin gibi sıkıntılı cihazı olan başkasına veriyor,sanada allah bilir kimin cihazını veriyor bunu neredeyse tüm apple kullanıcıları biliyor 'Bu değişim ürünlerinede Swap deniyor' sen sıfırını verdiler diyerek kendini rezil rüsva etmiş oldun anlayacağın.
Xs konusuna gelecek olursak iphone 6S o kadar fiyar farkına rağmen Xs le kapışabiliyorsa bu Iphone sadece tasarımı değistirip her sene balon ürün satıyor demektir
Umarım fanboyculuğu bırakıp dediklerimi algılayıp biraz bilgi sahibi olmuşsundur bilmemek değil öğrenmemek ayıp
sanki anlamamak için çabalıyor adamAdamı bombardımana tuttun, yavaş
Biraz ağır konuşacağım ama sen bunu hak ediyorsun çünkü saygısızca cevaplar veriyorsun ilk yorumunda 'Rakipleri S5/S6 demişsin bende sana S5 6S'in değil 5/5S'in rakibi dedim' hala gelmişsin bana Iphone5 ne alaka diyorsun okuma değilde algılamada bir sorunun var sanırım
İkincisi yine algılayamadın sanırım zira ben S6 değil S6 Egde + 6S ten hızlı dedim
Güncelleme konusunda güldürdün beni saol zira biraz bilgin olsa güncellemelerin cihazları yavaşlattığını bilirdin. Iphone güncellemeleri sürekli yolluyorda ne oluyor ? Geçenlerde 2 değişik sembollu mesaj gönderince telefon Restart döngüsüne giriyordu sonra güncelleme yolladılar cihazların işlemcisini yavaşlattılar kaç kişi dava açtı bunlardan haberin var mı acaba? son olarakta güncelleme almayan cihaz yavaşlamaz sadece çook uzun süre sonra marketten uygulama indirirken sürümün yetersiz der.
Sıfırıyla değiştirdi mi ?sen gerçekten inandın mı sıfırıyla değistirdiklerine bak ben sana anlatayım senin cihazın bataryası sıkıntılı seninkini alıyor kasasını bataryasını yeniliyor formatlayıp senin gibi sıkıntılı cihazı olan başkasına veriyor,sanada allah bilir kimin cihazını veriyor bunu neredeyse tüm Apple kullanıcıları biliyor 'Bu değişim ürünlerinede Swap deniyor' sen sıfırını verdiler diyerek kendini rezil rüsva etmiş oldun anlayacağın.
Xs konusuna gelecek olursak iphone 6S o kadar fiyat farkına rağmen Xs ile kapışabiliyorsa bu Iphone sadece tasarımı değistirip her sene balon ürün satıyor demektir
Umarım fanboyculuğu bırakıp dediklerimi algılayıp biraz bilgi sahibi olmuşsundur bilmemek değil öğrenmemek ayıp
Servislik durum gerçekten zor bir durum samsung kullanıcıları için buna ben de dahil oluyorum ama yine de samsungun telefonları diğer cihazlara göre daha hoş geliyor bana. İnşaâllah samsung servislik durumum olmaz. Olursa başıma neler gelir bilemiyorum.Swap dediğin cihaz, sıfır parçalar ile yeniden üretilmiş cihazdır yani sıfırdan hiçbir farkı yoktur, daha bunu bile bilmeyen bir cahilsin.
Bknz:
''Swap cihaz kutu aksesuarları olmayan sıfır iPhone'lara verilen isimdir. Kelime anlamı "değişim" dir. Genelde kutu içerisinde tek olarak bulunur. Demo değillerdir. Swap cihazın sorun çıkarma ihtimali Apple Store'dan almış olduğun ilk cihazla aynı orandadır. Bazı bilgisiz insanlar Swap cihazları Refurbished (yenilenmiş) cihazlarla karıştırıp, arızalı parçanın onarıldığını söylerler ama bununla ilgili en ufak kanıt yoktur ve zaten böyle bir durumda yoktur, itibar etmeyiniz.''
Saçmalıyorsun ama değişim belgesini koyup rezil rüsva edeceğimKamera camı çatlak olmasına rağmen değişti cihazım! hangi Samsung cihaz değişir böyle? garanti dışı diyip paçavra gibi atıyorlar sizi kenara... size müstehak bu kafayla
4 senelik cihaz hala güncel cihazlar kadar hızlıysa bu ios'un kalitesidir, yavaşlatılan cihazlar ise batarya ölü olan cihazlar daha bunu bile bilmiyorsun. İos 12 ile çalışan cihazlar ios 11'den çok daha stabil ama bunuda bilmiyorsun şaşırmadımKardeşimin S8'i son güncellemeyle gözle görülür şekilde yavaşladı eski haline göre ama at gözlüğü ile yaşamaktan bunları göremez olmuşsunuz.
Eki Görüntüle 423792
Eki Görüntüle 423793
Oyun oynadığı için garanti dışı bırakılan ÇÖP samsung cihazlar bana uzak olsun arkadaş...
OYUN OYNANDIĞI İÇİN GARANTİDEN ÇIKAN SAMSUNG S8 | DonanımHaber Forum
Son durum: telefon bilirkişiye götürülmüştü. O kararını hakem heyetine bildirmiş, en son hakem heyeti samsung'un savunmasını almış ve karara bağlaforum.donanimhaber.com
Dostum mesele o değil ki, dileyen samsung kullansın bu beni asla alakadar etmez herkesin zevki farklı ve her telefonun birbirine göre üstün özellikleri var fakat arkadaş göz göre göre bazı gerçekleri inkar ediyor, kanıtlarla konuşuyorum ama hala boş teneke misali ötüyor, ona tavsiyem susup daha fazla rezil olmaması, belge ile cevap verdim daha ne yapayımServislik durum gerçekten zor bir durum samsung kullanıcıları için buna ben de dahil oluyorum ama yine de samsungun telefonları diğer cihazlara göre daha hoş geliyor bana. İnşaâllah samsung servislik durumum olmaz. Olursa başıma neler gelir bilemiyorum.