2019'da iPhone 6S Alınır mı?

• Konuyu başlatan XzN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 69
  • Görüntüleme 9.980
S5 ile Iphone 6'yı kıyaslayamazsın S5 Iphone 5-5S' modellerinin rakibidir İphone 6-6S-6+ modellerinin rakibi S6-Edge-Edge+ olur.

3 yıldır S6 Edge Plus kullanıcısıyım aldığımdan beri tık demedi telefon sen şuan çöp durumda diyorsun abimde 6S var ne Şarj ne Ekran ne Hız konusunda benimkiyle kapışamıyor bile hele Iphone 6'da 1 Whatsapp açana kadar ben Whatsapp Instagram youtube açıyorum o derece çöp bir telefon.

Yanlış bilgi verme insanlara (İphone'nin kasada çizik ezik gibi şeyler olduğunda telefonu garanti dışı bırakmasıda cabası)

Okuma yazman var mı? iphone 5 ne alaka? iphone 6 ne alaka sen ne anlatıyorsun?

Şarj konusunda ben 6s'i savunmadım ki ? hız konusunda s6 ,6s'ten daha hızlı mı diyorsun??? hahahaahah :)

O kullandığın s6 en son ne zaman güncelleme aldı diye sorsam? :))) 2 sene içinde çöpe attı samsung firması o telefonu.

Kamera camı çatlak olan iphone cihazım bir kaç ay önce batarya sorunundan ötürü sıfırı ile değiştirildi, istersen servis raporunu çekip atabilirim ama rezil rüsva olursun :)

Oyun oynadığı için garanti dışı kalan çöp samsunglar bana uzak olsun.

Hız konusunda XS'e kafa tutan 6s için, s6'dan daha yavaş diyor yahu hahahaha
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Okuma yazman var mı? iphone 5 ne alaka? iphone 6 ne alaka sen ne anlatıyorsun?

Şarj konusunda ben 6s'i savunmadım ki ? hız konusunda s6 ,6s'ten daha hızlı mı diyorsun??? hahahaahah :)

O kullandığın s6 en son ne zaman güncelleme aldı diye sorsam? :))) 2 sene içinde çöpe attı samsung firması o telefonu.

Kamera camı çatlak olan iphone cihazım bir kaç ay önce batarya sorunundan ötürü sıfırı ile değiştirildi, istersen servis raporunu çekip atabilirim ama rezil rüsva olursun :)

Oyun oynadığı için garanti dışı kalan çöp samsunglar bana uzak olsun.

Hız konusunda XS'e kafa tutan 6s için, s6'dan daha yavaş diyor yahu hahahaha
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Teknoloji biraz şans işi belki 6S onlarda bir sıkıntı oluşturmuştur ama samsung s6 gerçekten güncelleme alan androidlerle aynı hızda. Note 4 de aynı şeiklde bir akrabamda var. Güncelleme kesilmiş olabilir ama hala hızında düşüş olmamış.

Teknoloji biraz şans işi belki 6S onlarda bir sıkıntı oluşturmuştur ama samsung s6 gerçekten güncelleme alan androidlerle aynı hızda. Note 4 de aynı şeiklde bir akrabamda var. Güncelleme kesilmiş olabilir ama hala hızında düşüş olmamış.
Hız kişiden kişiye değişen bir kavram, XS'e hız konusunda kafa tutan 6s ile s6'yı kıyaslamak saçmalık... üstelik arkadaş s6 daha iyi diyor, o daha saçma...

6S'e hızlı diyen arkadaş iyi araştırsın. Uygulama açış hızlarında giriş seviyesi J6 cihazından bile geri kalıyor. Cayır cayır ısınıp yanıyor. Şarj desen oyun oynamadan normal kullanımda günde 2 kere şarj etmelisin. Sıfırı 1500'den yukarı etmez. 1500'e ikinci el S7 Edge alınabilir. Veya sıfır olarak M20, A20, P Smart gibi cihazlar bakılabilir. Ama şunu belirtmek gerek. Ne kadar yeni olursa o kadar iyi olur. Geçen sene bu zamanlarda sırf yeni diye 2. el S7 Edge yerine J6 aldım. Isınma derdi yok, şarjım 1 günü havada karada çıkarıyor, çerçevesiz ekran vs. Sonuç olarak İphone benim için boş iştir. Paranızı sobaya vermeyin.

6S'e hızlı diyen arkadaş iyi araştırsın. Uygulama açış hızlarında giriş seviyesi J6 cihazından bile geri kalıyor. Cayır cayır ısınıp yanıyor. Şarj desen oyun oynamadan normal kullanımda günde 2 kere şarj etmelisin. Sıfırı 1500'den yukarı etmez. 1500'e ikinci el S7 Edge alınabilir. Veya sıfır olarak M20, A20, P Smart gibi cihazlar bakılabilir. Ama şunu belirtmek gerek. Ne kadar yeni olursa o kadar iyi olur. Geçen sene bu zamanlarda sırf yeni diye 2. el S7 Edge yerine J6 aldım. Isınma derdi yok, şarjım 1 günü havada karada çıkarıyor, çerçevesiz ekran vs. Sonuç olarak İphone benim için boş iştir. Paranızı sobaya vermeyin.

Videoda'ki telefonun 6s olduğu bile mechul? ne kadar kolay inanıyorsunuz gördüğünüz her video'ya. Telefonun modeli bile belli değil 6'da olabilir çünkü en ufak bir kanıt yok, 6s olsa bile bataryası ölü bir 6s olabilir çünkü batarya sağlığı çok düşükse ani kapanmalara karşı cihaz kendini yavaşlatıyor.
XS'e hız konusunda kafa tutan cihaz ile j6'yı kıyaslamak:)
Sıfır 6s alınmaz bu bir gerçek ama 2.el uygun fiyata alınırsa rakipsiz şuan.
Oyun oynadığı için garanti dışı bırakılan samsung çöplerine para vermek isteyene saygım sonsuz, ben kamerası kırık telefonum için sıfırı ile değişim aldım zorlu center'da sırf bu bile yeterli bir sebep iphone için.
Samsung firması bile savunduğunuz cihazları sizin kadar önemsemiyor,2 sene sonra en ufak bir yenilik dahi getirmiyor çöpe atıyor o cihazları.
Kullanıcı hatası diye kazıklıyorlar sizi yıllardır garanti servislerinde, ne mutlu sizin gibi müşterilere...

Videoda'ki telefonun 6s olduğu bile mechul? ne kadar kolay inanıyorsunuz gördüğünüz her video'ya. Telefonun modeli bile belli değil 6'da olabilir çünkü en ufak bir kanıt yok, 6s olsa bile bataryası ölü bir 6s olabilir çünkü batarya sağlığı çok düşükse ani kapanmalara karşı cihaz kendini yavaşlatıyor.
XS'e hız konusunda kafa tutan cihaz ile j6'yı kıyaslamak:)
Sıfır 6s alınmaz bu bir gerçek ama 2.el uygun fiyata alınırsa rakipsiz şuan.
Oyun oynadığı için garanti dışı bırakılan samsung çöplerine para vermek isteyene saygım sonsuz, ben kamerası kırık telefonum için sıfırı ile değişim aldım zorlu center'da sırf bu bile yeterli bir sebep iphone için.
Samsung firması bile savunduğunuz cihazları sizin kadar önemsemiyor,2 sene sonra en ufak bir yenilik dahi getirmiyor çöpe atıyor o cihazları.
Kullanıcı hatası diye kazıklıyorlar sizi yıllardır garanti servislerinde, ne mutlu sizin gibi müşterilere...
Açıkcası bizim ailede akrabalar dahil kimsede servislik iş olmadı. Sadece yengemin yanlış kullanım nedeniyle - taşınabilir şarj aleti- batarya şişti o değişti. Yerden yere değişiyor.sizde baya 6s yani iphone savunucusu gibi duruyorsunuz. Yer yer size hak vererek cevapladım ama sadece saldırır nitelikte konuşuyorsunuz. Nerede sorun var oraya saldırmaya çalışıyorsunuz. Sizin dediğiniz 6s sadece hız konusunda evet iyi ama diğer konularda at çöpe gitsin ve de biliyor musunuz bilmiyorum ama şuan 3000tlye satıyorlar bu rezil durumdaki telefonu(2019 tarihindeki telefonlarla ve bu fiyat aralığında herhangi bir telefonla kıyaslayacak olursak.).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı