Rocky Balboa
Megapat
Daha fazla
S10 ile 7 plus farklı segment cihazlar hocam, s10'un rakibi Xs ve Xr ama 7 plus'ta alsaydınız eğer asla üzmezdi sizi. İki cihazda güçlü ve ileriye dönük ama Samsung'un tek sıkıntı yazılım desteği ve servis kalitesinin vasat olması malesef. Umarım servise işiniz düşmez yoksa sövmekten helak olursunuz.Ben s10e almadan önceki isteğim 7 plus dı ama fiyat farkı çok çok çok gereksiz olduğu için ve s10e ile 7 plus ın arasında dağlar kadar fark olduğunu gördüğüm için samsung da kalmaya karar verdim.
Oyun oynadığı için garanti dışı bırakılan ÇÖP samsung cihazlar bana uzak olsun arkadaş...
OYUN OYNANDIĞI İÇİN GARANTİDEN ÇIKAN SAMSUNG S8 | DonanımHaber Forum
Son durum: telefon bilirkişiye götürülmüştü. O kararını hakem heyetine bildirmiş, en son hakem heyeti samsung'un savunmasını almış ve karara bağlaforum.donanimhaber.com
Sıfır alınmaz.iPhone 6S almak istiyorum. Sizce alınır mı?
Servis ve değişim raporunu koydum arkadaş sen rahatsızmısın? kapalı halde aksesuarsız cihaz verdiler bana, rapora rağmen inkar ediyor yahuOkuma yazman var mı? heceleyerek anlatmamı istermisin ya da servis raporonu okuyamadıysan burda tercüme etmemi istermisin? susup daha fazla rezil olmaman için daha ne yapayım? çiziği vs olan cihaz değişmez dedin bende yapıştırdım sana kapağı.
Hala ''REFURBISHED'' cihaz ile ''SWAP'' cihaz farkını anlamıyorsun, o attığın alıntı yazı 'REFURBISHED'' cihazların tanımını yapmış ama hiçbir halt bilmeden sadece internette gördüğüne inanan birine laf anlatmak çoooook zor
Son bir video bırakıyorum ''SWAP'' hakkında, izle ardından ise açıklamasını oku ve sonra lütfen sus
Swap dediğin cihaz kapalı kutudan aksesuarsız olarak çıkan sıfır cihazdır daha bunu bile bilmiyorsun çok ama çok yazık sana ve üstelik biliyormuş gibi kendini rezil rüsva ediyorsun
Bknz:
''Swap cihaz kutu aksesuarları olmayan sıfır iPhone'lara verilen isimdir. Kelime anlamı "değişim" dir. Genelde kutu içerisinde tek olarak bulunur. Demo değillerdir. Swap cihazın sorun çıkarma ihtimali Apple Store'dan almış olduğun ilk cihazla aynı orandadır. Bazı bilgisiz insanlar Swap cihazları Refurbished (yenilenmiş) cihazlarla karıştırıp, arızalı parçanın onarıldığını söylerler ama bununla ilgili en ufak kanıt yoktur ve zaten böyle bir durumda yoktur, itibar etmeyiniz.''
Oyun oynadığı için garanti dışı bırakılan ÇÖP samsung cihazlar bana uzak olsun arkadaş...
OYUN OYNANDIĞI İÇİN GARANTİDEN ÇIKAN SAMSUNG S8 | DonanımHaber Forum
Son durum: telefon bilirkişiye götürülmüştü. O kararını hakem heyetine bildirmiş, en son hakem heyeti samsung'un savunmasını almış ve karara bağlaforum.donanimhaber.com
Israrla soytarılık yapıyorsun hayattaki bütün şansını kutu içinde cihaz almaya harcamışsın 1 kere almışsın burda zırlıyorsun kaç tane akrabam arkadaşım değişim ürünü aldı hepsi üstünde o sıkınca patlayan poşetlerin içine koyulmuş geldi,abimin cihazını götürdüm çizik ezik var garanti dışı dedi yalanmı söyleyeceğiz sana Samsung babamın şirketi sanki
iPhone Şikayet Sayfası iPhone Hakkında Yazılmış Yorumlar - Şikayetvar
iPhone ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere, markaya dair gelen yorum, şikayet & önerilere Şikayetvar sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.www.sikayetvar.com
iPhone Şikayet Sayfası iPhone Hakkında Yazılmış Yorumlar - Şikayetvar
iPhone ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere, markaya dair gelen yorum, şikayet & önerilere Şikayetvar sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.www.sikayetvar.com
Bu kadar değişim yapmış adamda yalan söylüyor öylemi tamam kardeş 0 veriyor size meee diye gezin ortalıkta koyun gibi. batarya bozuldu hoop 0 telefon, kamera çalışmadı hoop 0 telefon, tozlandı temizlemekle uğraşma kayınço sıfırını veriyor Apple
Onun dışında gerçekten kalite Samsung.Samsung alırsan garantiden bir şey bekleme ne olursa olsun kullanıcı hatası deyip işin içinden çıkıyorlar. Not: samsung kullanıcısıyım.