2019'dan beklentileriniz?

Kısa vadedeki hedefin okulunu bitirmek
Orta vadedeki hedefin iyi bir iş/eş bulmak
Uzun vadedeki hedefin ise ismini ölümsüz kılacak bir yol bulmak olsun makam mevki olabilir kitap yazabilirsin sanat veya bilim üretebilirsin sana kalmış
Hocam bunları 1 yıl içinde mi yapayım? 😅 Ben 2019 yılından beklentilerimiz için söylemiştim, söyledikleriniz de de haklısınız. 😄

Boş yapma. Özel sektörün çalışma şartları ortada herkes devlete girmek ister. Bu kadar vicdan yapıyorsan cik işten gel özelde çalış. Ben de senin gibi riyakar tiplerden bıktım. Kendisi her türlü yararlanır. Başkasının olsun istemez.

Başkasının olmasını neden istemeyeyim ben sadece tembel ve miskin tipleri istemiyorum. Özelde de çalıştım rahat ol 7 yıldır Kamudayım, şartlar uygun olursa yeniden özele de geçebilirim hiç sorun değil ama ben aslında kendi işimi kurmak istiyorum ama biraz daha zamana ve kaynağa ihtiyacım var. Allah sağlık ve sabır versin gerisi kolay.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı