2020 2.000TL Civarı laptop önerisi

Daha fazla  
Merhabalar yaklaşık 2000TL civarı laptop önerebilir misiniz acaba internette gezinirken sıkıntı çıkarmadığı sürece sıkıntı yok zaten oyun için değil ders, film, video vs. için gerekli. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

N4000 işlemcili laptop bulabilirsin o fiyata. Eğer SSD de varsa günlük kullanım için üzmüyor çünkü bizde de var aynısı.

Merhabalar yaklaşık 2000TL civarı laptop önerebilir misiniz acaba internette gezinirken sıkıntı çıkarmadığı sürece sıkıntı yok zaten oyun için değil ders, film, video vs. için gerekli. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
HP HP 15-db1001nt 6HY22EA Athlon 300U 8GB 256GB SSD 2GB EKRAN KARTI 15.6 FREEDOS | Trendyol Ben alacak olsam şahsen bunu alırdım fakat bütçeni bir miktar aşıyor. Özellikleri 1080p film ve video keyfi için, 8GB RAM ve 256GB SSD var içerisinde fazlasıyla hızlı olur. İmkanın el veriyorsa, zorlanmayacaksan kesinlikle bunu al.
https://www.hepsiburada.com/asus-x5...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.57.9
Senin bütçene daha yakın şöyle bir model var 720p ekran, 256 SSD ve 4GB RAM var içerisinde. 4GB RAM hantallaştırır diye düşünüyorum. Fakat SSD olduğu için bunu önerdim.

İkincielde güzel laptop alıp kalanı cebine koyabilirsin. Sıfır alacağın ürünler üzer.
Neden üzsün? 2 Sene garantisi olan, kullanılmamış ne olduğu belli bir ürün alacak neticede. İkinci el alıp 2 ay sonra bir sorun yaşadığı zaman telafisi olacak mı bunun? Ya da kimse yaşamayacağının garantisini verebilir mi?

İkincielde güzel laptop alıp kalanı cebine koyabilirsin. Sıfır alacağın ürünler üzer.
Öyle düşünüyordum ama güvenilir olmuyor ki ikinci eller pek fazla
HP HP 15-db1001nt 6HY22EA Athlon 300U 8GB 256GB SSD 2GB EKRAN KARTI 15.6 FREEDOS | Trendyol Ben alacak olsam şahsen bunu alırdım fakat bütçeni bir miktar aşıyor. Özellikleri 1080p film ve video keyfi için, 8GB RAM ve 256GB SSD var içerisinde fazlasıyla hızlı olur. İmkanın el veriyorsa, zorlanmayacaksan kesinlikle bunu al.
https://www.hepsiburada.com/asus-x5...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.57.9
Senin bütçene daha yakın şöyle bir model var 720p ekran, 256 SSD ve 4GB RAM var içerisinde. 4GB RAM hantallaştırır diye düşünüyorum. Fakat SSD olduğu için bunu önerdim.
ikiside bütçeyi aşıyor maalesef zaten biri 3.000 diğeri 2.800tl
Pentium bulamam herhalde değil mi bir de çok fark var mıdır acaba celeron ve pentium arasında?

2-3 yıldan eskileri de var. Bende şu anda Lenovo Thinkpad T440P var, 6 yaşında, geçen Ekim aldım.

Ondan önce kısa süre HP Probook 640 G1 kullandım, geçen yaz ile Ekim arası kullandım, aynı yaş.
Ondan önce de 3 sene HP Elitebook 8470P, şu an 7-8 yaşında demek ki aldığımda 3-4 yaşındaymış.

Hiçbiri elimde patlamadı. Üst seviye iş laptobu oldukları için aynı yaştaki alt seri ürünlere göre daha dayanıklılar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı