Çözüldü 2020 Amazon'dan ekran kartı almak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pepe's

Hectopat
Selamlar, kullandığım ekran kartım Zotac Gaming 1660 Super açıkcası pek beğenmiyorum ve satıp yenisi almayı düşünüyorum şu an piyasası 2.000 TL civarı, Amazon'da 1660 Ti modelleri 1.4-1.7 arası satıp bir üst modelini Amazon'dan almak mantıklı mı?

Son düzenleme:
Çözüm
Bunların hiç birisini Amazon satmıyor ki? 1. linkteki ürün yenilenmiş bir model:
1581797585604.png

2. linkteki ürün ise kullanılmış, 2. el durumda:
1581797625385.png
Selamlar, kullandığım ekran kartım Zotac Gaming 1660 Super açıkcası pek beğenmiyorum ve satıp yenisi almayı düşünüyorum şu an piyasası 2.000 TL, civarı Amazon'da 1660 Ti modelleri 1.4-1.7 arası satıp bir üst modelini Amazon'dan almak mantıklı mı?
Mantıklı bekleyebilirseniz tabiki de amazondan alın.

Selamlar, kullandığım ekran kartım Zotac Gaming 1660 Super açıkcası pek beğenmiyorum ve satıp yenisi almayı düşünüyorum şu an piyasası 2.000 TL, civarı Amazon'da 1660 Ti modelleri 1.4-1.7 arası satıp bir üst modelini Amazon'dan almak mantıklı mı?

Aynı ürün teknobiyotik'de var iken neden amazon ?

Amazon tavsiye edilen bir internet alışverişi değil (şahsi görüşüm)

Ekran kartının geleceği yer U.S

Açıkçası Amazon'dan bir şey almadığım için kullanmayı hiç bilmiyorum kuzenim daha önce alışveriş yaptığı için ondan yardım alacağım.
Aynı ürün teknobiyotik'de var iken neden amazon ?

Amazon tavsiye edilen bir internet alışverişi değil (şahsi görüşüm)

Link atar mısınız rica etsem ?

Ürünün amazon linkini atın kontrol edelim. Orada görünen son fiyat değildir muhtemelen. Neredeyse ürün kadar kargo ve gümrük vergisi masrafları eklenir. Türkiye adresi ekleyip son aşamaya gittiğinizde görülür.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı