2020 bilgisayar mühendisliği bölüm ve üniversite tavsiyesi

Önce kendin inanacaksın. Ve emin ol, güven bana. Yarın çalışmaya başlarsan belki bu seneki sınavdan bir şey çıkmayabilir ama seneye yapılacak sınavda 10K altına kadar inebileceğini düşünüyorum. İnsanlar bence saçma sapan duygulara kapıldıkları için bu tür şeylerde geride kalıyor.

Haklısın reis ya en azından sınava kadar günde 8-10 saat çalışsam 300 saate tekabül ediyor bu bana göre çok büyük bi sayı hayatımda belki bu kadar çalışmadım ama yapabilirim başaramazsamda en azından vicdanım rahat olur teşekkürler sanada.

Hocam tercih zamanı geldi çattı beklediğimden çok kötü bir sıralama yaptım 266 bin deyim ama bilgisayar mühendisliğinden tercih yapacağım seneye hedefimde olan üniversiteleri yazacağım zaten bu sene gelmeleri imkansız sadece biraz motive olurum belki oraya bakıp neyse şimdi üniversiteler bakıyorum ilk tercihe yıldız teknik yazdım biraz araştırıyorum başka yazacak bir yer bulamadım size danışmak istedim sizce nereleri yazayım ilk 50 bin içinde?(Seneye en kötü senaryoyla 50 bine girmeyi hedefliyorum aslında hedefim daha yüksek ve daha çok çalışıcam.)(yazılım mühendisliğide labilir.)

Son düzenleme:
Neresi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…