2020 Clio vs 2012 model Golf

meders90

Centipat
Daha fazla  
2020 Clio 0.9 TCe 90HP 46bin km.
2012 golf 1.6 trendline 102HP 81bin km.
Sizce hangisi tercih edilmeli?

Golf'te ek olarak LPG'de var.

Bütçe 700-800 civarı mı hocam?

Bu soruya böyle yanıt vermek zor bence. Sizin ya da kullanacak kişinin aradığı özellikler nedir? Cinsiyet, şoförlük, araçla ilgilenme, motor beklentisi,yakıt konusu, direksiyon doluluğu ne bileyim hız tutkusu vb. bu tarz bilgiler verirseniz daha doğru tercih yapmanıza vesile olabiliriz.

Dayım kullanacak arabayı. Araç yoğun olarak şehir içinde kullanılacak beklenti olarak motorun sorun çıkarmaması ve rahat bir sürüş hocam. Biraz da ekonomik yönden önem veriyor değer kaybebetmesi yönünde.

Ben 2020 Clio derdim
Neden hocam

Son düzenleme:
Hocam piyasa hızlı değişiyor. Hangi araba yarın daha değerli daha değersiz kestirmek zor. İki araba da fiyatta artış göstermez bence bu saatten sonra. Clio'larda şanzıman arızası olduğuna dair yakın çevremden de sesler duydum. Golf 2012 model eğer çok titiz binilmediyse ve bakımları yapılmadıysa baş ağrıtabilir çünkü tam o yaşlara gelmiş. Sonuçta 15'e merdiven dayamış metal yorgunluğu baş gösterecektir ufaktan o konuda da alırken dikkatli olmakta fayda var. Mutlaka titiz satıcılardan alınmalı eğer alınacaksa.

Haklısınız hocam golf modeli ve Km'sinden dolayı biraz can sıkıyor ama motor performansı tatmin ediyor. Clio manuel şanzımanda sorunlar çıkar mı tam emin değilim.

Ben de azıcık gezindim hocam özellikle bu 800-1200 arası bütçelerde en mantıklısı i20 gibi duruyor.200.000 TL az para değil elbette ama 1 milyon civarlarına trafiğe 23 çıkışlı 20 binde i20'ler var. Sanayiye götürmez. Şanzıman, motoru baş ağrıtmaz ibrede de 180-200 civarı görür satarken de zarar ettirmez ve LPG'li bulunursa hiç yakmaz. Ben olsam i20 alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…