2020 Clio vs 2012 model Golf

Ben de azıcık gezindim hocam özellikle bu 800-1200 arası bütçelerde en mantıklısı i20 gibi duruyor.200.000 TL az para değil elbette ama 1 milyon civarlarına trafiğe 23 çıkışlı 20 binde i20'ler var. Sanayiye götürmez. Şanzıman, motoru baş ağrıtmaz ibrede de 180-200 civarı görür satarken de zarar ettirmez ve LPG'li bulunursa hiç yakmaz. Ben olsam i20 alırdım.
Hocam bütçeyi aşıyor maalesef

Ben de azıcık gezindim hocam özellikle bu 800-1200 arası bütçelerde en mantıklısı i20 gibi duruyor.200.000 TL az para değil elbette ama 1 milyon civarlarına trafiğe 23 çıkışlı 20 binde i20'ler var. Sanayiye götürmez. Şanzıman, motoru baş ağrıtmaz ibrede de 180-200 civarı görür satarken de zarar ettirmez ve LPG'li bulunursa hiç yakmaz. Ben olsam i20 alırdım.
Hiç yakmazdan kastınız km de 2.7₺ yakması mı :D 10lt üstünde lpg tüketimi var aracın. Ayrıca i20 alınacaksa minimum style alınmalı. Jump boşlar boşu bir araç.

2020 Clio 0.9 TCe 90HP 46bin km.
2012 golf 1.6 trendline 102HP 81bin km.
Sizce hangisi tercih edilmeli?

Golf'te ek olarak LPG'de var.
Hocam kasko avantajından dolayı Clio kesinlikle, lakin tabiki bir golf hissiyatı vermez. Bide o fiyatlara çok daha avantajlı araçlar var onlarada bakmanı öneririm.

Kasko avantajı derken? Nasıl bir avantajı var Clio'nun :D
Hocam 2012 model bir araca kasko yapilsada 2-3 yıl sonra 15 yaşını geçince kasko şirketleri kasko yapmaz o araca, kaza yapmış ve aracını kasko üzerinden iyi bir fiyata satmış biri olarak söylüyorum bunu, tabi Rabbim kaza bela vermesin hocam, sadece ihtimaller dahilinde konuşuyorum 😊

Hocam 2012 model bir araca kasko yapilsada 2-3 yıl sonra 15 yaşını geçince kasko şirketleri kasko yapmaz o araca, kaza yapmış ve aracını kasko üzerinden iyi bir fiyata satmış biri olarak söylüyorum bunu, tabi Rabbim kaza bela vermesin hocam, sadece ihtimaller dahilinde konuşuyorum 😊
15 yaş üzeri araca kasko yapılıyor sıkıntı olmaz. Geçmiş olsun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı