2020 film önerisi

Bu iki önereceğim film forumdaki çoğu üyelerin ilgisini çekmeyecek ancak yapıları sebebiyle çok özel ve kaliteli iki filmdir kendileri. İlki The Locke, Tom Hardy abimiz oynuyor ve bütün film arabanın içinde geçiyor. İkinci filmimiz The Man from Earth burada ise bilim kurgunun sınırlarını zorlayan bir film olarak açıklayabilirim bütün film bir evin salonunda geçiyor.
Man from Earth çok eski bir film, muhteşemdir. 5-6 kez izlemiş olabilirim.
 
LOTR serisini izlediğini varsayarak sana önerim korku dalında the counjuring, komedi dalında Marlon Wayans filmleri (yine çıplak, anormal activity 1-2, küçük adam) aksiyon dalında the triple frontier, dram istersen 12 yıllık esaret. Hayırlı olsun :)
 
Unbreakable>Split>Glass, çok güzel üçleme bir film. Biraz psikoloji anlamında düşünmen gerekebiliyor. Çoklu kişilik bozukluğu olan bir adamı anlatıyor. Toplamda 23 adet kişiliği vardı sanırsam. Tavsiye ederim.
 
Unbreakable>split>glass, çok güzel üçleme bir film. Biraz psikoloji anlamında düşünmen gerekebiliyor. Çoklu kişilik bozukluğu olan bir adamı anlatıyor. Toplamda 23 adet kişiliği vardı sanırsam. Tavsiye ederim.

Hepsini büyük bir zevkle izlemiştim. Çok beğenmiştim fakat sonu böyle bitmemeliydi demiştim. Önerin için teşekkürler.
 
Yıl 2020. artık eskisine göre (geçtiğimiz sene için konuşuyorum) senaryosu olsun, oyunculuklar olsun, çıkan filmler olsun durağan bir seneydi. Çıkan filmler birkaçı iyi olsa da çoğunluğu kötüydü. Bu durum bu sene içinde düzelir mi sizce?
Fazla film izleyen bir bireyim. Artık çok fazla film izlediğimden ve çok fazla kötü film çıktığından seçici davranmaya başladım. Elbette emeğe saygım var fakat bazıları çok kötü maalesef. Bu yüzden sizlerden ricam herkesin aklından çıkaramadığı bir film önerisi istiyorum. Benim gibi film arayan birçok kişi için rehber olacaktır bu post. Şimdiden teşekkürler.

Yukarıdaki yazıyı okumaya üşenenler için; film arıyorum, herkes çok beğendiği filmleri yazabilir.

İnception ve eğer zamanın varsa Marvel serisi eğer erkeksen çoğu yerde ağlamamak için gülmeye çalışırsın izle hepsini çok güzel ama izlenme sırasına bakmayı unutma, snowpiercer, v for vandetta, her çocuk özeldir ( 4 kez izlediğim film ), MY name is khan ( 17 kez izlediğim ve şimdi tekrar izleyeceğim film ), shazam! 6 güç, 7.koğuştaki mucize. İzle babam izle.
 

Geri
Yukarı