[2020] High Sierra güvenlik güncellemesi sorunu

addicted2mac

Centipat
Katılım
5 Nisan 2020
Mesajlar
11
Merhabalar,
App Store üzerinden 2020-002 10.13.6 güvenlik güncellemesini indirdikten sonra bilgisayarı yeniden başlat dedim. Apple logosu çıktı altında [Installing System Update Remaining 2 minutes] gibi bir şey yazıyordu tam hatırlamıyorum. Yükleme çizgisi daha başlardayken otomatik kendi kendine yeniden başladı bilgisayar ve Clover'a "boot macOS Install from Sierra" seçeneği geldi. Bu seçeneği seçiyorum ama "endrandomseed kısmında takılı kalıyor PC. y
Yardım edebilir misiniz? Aşağıya config.plist dosyamı bırakıyorum belki sorun ordadır diye. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

CONFIG DOSYAM: config.plist
Kullandığım macOS Sürümü: macOS High Sierra Sürüm 10.13.6 (17G66)
Sistem Özelliklerim:

İşlemci: AMD Athlon x4 880K 4.0 GHz
RAM: 6GB DDR3
Ekran Kartı: ATI Radeon HD 5570 4GB
Anakart: ASUS A68HM-K
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşte Mac'i bu tip sorunları ve zor olduğu için sevmiyorum.
Bu sorunlar Mac ile ilgili değil, 3.parti bir önyükleyici ile aslında desteklenmeyen bir donanıma MacOS işletim sistemini kuruyorsun. Bu sorunlar bununla ilgili, yani Hackintosh ile ilgili. Apple Mac cihazlarda hiçbir şekilde böyle sorunlarla karşılaşmazsın. Yani korsan MacOS kullanmak yerine orijinal kullansan bunlar başına gelmez :)

Hackintosh işletim sistemlerinde güncelleme yapmanı önermiyorum genelde iyi sonuçlanmıyor çünkü.
 
Bu sorunlar Mac ile ilgili değil, 3.parti bir önyükleyici ile aslında desteklenmeyen bir donanıma macOS işletim sistemini kuruyorsun. Bu sorunlar bununla ilgili, yani Hackintosh ile ilgili. Apple Mac cihazlarda hiçbir şekilde böyle sorunlarla karşılaşmazsın. Yani korsan macOS kullanmak yerine orijinal kullansan bunlar başına gelmez :)

Hackintosh işletim sistemlerinde güncelleme yapmanı önermiyorum genelde iyi sonuçlanmıyor çünkü.

Olsun bana kötü ve kullanışsız geliyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı