2020 model 5 kez kullanilmis Kron XC100 alınır mı?

Ebes

Decapat
Makaleler
1
Yer
Antalya
Arkadaşlar merhaba, Kron XC100 alacağım ve 2020 model, 2025 model olanını alınca param sıfırlanıyor. Alacağım bisiklet şu:

Screenshot_20251004_192503_sahibinden.jpg

Şimdi buna sonradan hidrolik fren taktırabilir miyim? Ayrıyeten bu ilk bisikletim olacak.
Adam en son 2 ay önce bisikletciye götürmüş ve bisikletci "bakıma gerek yok" demiş.
Tavsiyeleriniz nelerdir?
Bisiklet mekanik fren.

Arkadaşlar merhaba, Kron XC100 alacağım ve 2020 model, 2025 model olanını alınca param sıfırlanıyor. Alacağım bisiklet şu:

Eki Görüntüle 2583113

Şimdi buna sonradan hidrolik fren taktırabilir miyim? Ayrıyeten bu ilk bisikletim olacak.
Adam en son 2 ay önce bisikletciye götürmüş ve bisikletci "bakıma gerek yok" demiş.
Tavsiyeleriniz nelerdir?
Bisiklet mekanik fren.

Yaklaşık ön arka 3000'e hidrolik taktırırsın zaten zorlamazsanda seni götürebilecek bir bisiklet sıfırına gelirsekte 16000 ona verilmez.

Alır almaz iyice bir baktır genel olarak temiz görünüyor bir de 2500'e suntour maşa + MT200 + güzel bir metal pedal aldın mı canavar gibi bir bisiklet (sele değişimi tercihe ve kullanıma bağlı)
Bisikleti aldım ve kullandım ön tekerden gıcırtı sesi geliyor çok azda olsa. Bakıma götürdüm adam baktı bir şeyi yok dedi fakat dümenden baktı para bile ödemedim, başka bir bisikletçiye gidicem. Dediklerinize bakacağım ay başında yaptırırım.
Sele çok işime yarıyor bu arada.

Bisikleti aldım ve kullandım ön tekerden gıcırtı sesi geliyor çok az da olsa. Bakıma götürdüm adam baktı bir şeyi yok dedi fakat dümenden baktı para bile ödemedim, başka bir bisikletçiye gideceğim. Dediklerinize bakacağım ay başında yaptırırım.

Tamamdır alacağınız parçaları internetten almanızı tavsiye ederim bisikletçiler kazıklamak için yer arıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı