2020 model Opel Astra 1.4T alınır mı?

• Konuyu başlatan Trk0075
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 317
Bende alacağım 55k kilometrede 2020 model 1.4T Sport bu fiyatlara ben bulamadım sedan araç alıyorsun zaten ben gerçi tanıdığımdan alacağım uyguna ama almasaydımda sıfır opel corsa alıcaktım b segment en dolu gözüken araç oydu birde 300bin 0 faiz kredi desteğide vardı.

Hocam piston kırma durumu var mı hala? Bir de yakıt durumu nedir şehir içinde, bildiğim kadarı ile LPG uyumlu değil motorlar.

Hocam Astra k kasalarda (1.4t 150PS) piston kırma sorunu var. Ama genel olarak 1.4T'lerde GM onaylı dexos1 gen3 yağ kullanılması gerekiyor. LPG uyumu ise şöyle, bende 1.4t Insignia var 2012 model. 13-14 modellerde fabrikasyon LPG var bazı araçlarda. LPG'nin tek sorunu sübap eritmesi olabilir. 40-50k masraf edildiği zaman o da düzeliyor. Tavsiye ederim, LPG ile çok az yakıyor araç. Sakarya Yalova arası git gel yaptım 220km yolda 440TL LPG yaktı. Tabii karar yine sizin.

Hocam Astra k kasalarda (1.4t 150PS) piston kırma sorunu var. Ama genel olarak 1.4T'lerde GM onaylı dexos1 gen3 yağ kullanılması gerekiyor. LPG uyumu ise şöyle, bende 1.4t Insignia var 2012 model. 13-14 modellerde fabrikasyon LPG var bazı araçlarda. LPG'nin tek sorunu sübap eritmesi olabilir. 40-50k masraf edildiği zaman o da düzeliyor. Tavsiye ederim, LPG ile çok az yakıyor araç. Sakarya Yalova arası git gel yaptım 220km yolda 440TL LPG yaktı. Tabii karar yine sizin.
Hocam 145 Hp olan modellerde piston kırma sorunu giderilmedi mi ? Sanki artık öyle bir sorun olmuyor diye hatırlıyorum. Yeni model alacağım, bunlarda da yukarıda arkadaşın dediği gibi lpg uyumu yok diye okudum birkaç yerde daha. Varsa çok daha iyi olur benim için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı