Bu multimedyada yok.Bu yeni kasa Corsa'larda bazılarının ekranı değişik böyle. Bu ekranlarda CarPlay vs destekliyor mu?
Eki Görüntüle 2286890
İstanbul içi bakıyorum. Bütce 830-40 arası. Otomatik, 50-60 bin km bandını çok aşmayan temiz arıyorum.Bütçe ve kriterler nedir? Baktığınız iller hangisi? Yardımcı olabilirim.
Opel Corsa istiyorsan bu gibi arabalara bakılabilir.İstanbul içi bakıyorum. Bütce 830-40 arası. Otomatik, 50-60 bin km bandını çok aşmayan temiz arıyorum.
Opel Corsa istiyorsan bu gibi arabalara bakılabilir.
Alternatif olarak Citroën C3, Peugeot 208, Ford fiesta, Volkswagen polo gibi alternatifleri olabilir.
Bütçe artarsa Honda City'de bakılabilir.
Şu araçta boya biraz fazla ama bakılabilir;Hocam ilk attığınıza kapora atılmış. İkinciye yazdım bakalım ne diyecek. Bakın mesela ikinci ilanda Edition paket ama onda ekran değişik ve orijinal ekranıymış. Ve dolu paket diye belirtmiş açiklamada.
Hocam ilk attığınıza kapora atılmış. İkinciye yazdım bakalım ne diyecek. Bakın mesela ikinci ilanda Edition paket ama onda ekran değişik ve orijinal ekranıymış. Ve dolu paket diye belirtmiş açiklamada.
Mercedes’de daha detaylısını yapabilirsiniz. Opsiyon denilince akla gelecek ilk markadır.Dolu paket falan değil. Sahibi dolu olduğunu hayal ederek kullanmış sanırım.
Edition paketlere opsiyon olarak multimedya alınabiliyor.
Haliyle bazı modellerde ekran görebilir, bazılarında göremeyebilirsiniz.
Bu kasa Corsa'nın:
En boş paketi Edition, orta paketi Edition GS, en dolu paketi Ultimate.
Opel'in opsiyon durumu diğer markalardan biraz daha farklı işliyor. Aracı satın almadan önce istemediğiniz bir özelliği çıkarttırıp istediğiniz bir özelliği ekletmenize imkan sağlıyorlar.
Ben Grandland satın alırken kablosuz şarjı çıkarttırıp onun yerine arka tarafa ev tipi anahtar priz koydurdum. Normalde bunu diğer markalarda yapamazsınız.
Mercedes’de daha detaylısını yapabilirsiniz. Opsiyon denilince akla gelecek ilk markadır.
Yani ikisinin tüm özellikleri aynı bu adam sadece ekstra olarak ekran takmış.Dolu paket falan değil. Sahibi dolu olduğunu hayal ederek kullanmış sanırım.
Edition paketlere opsiyon olarak multimedya alınabiliyor.
Haliyle bazı modellerde ekran görebilir, bazılarında göremeyebilirsiniz.
Bu kasa Corsa'nın:
En boş paketi Edition, orta paketi Edition GS, en dolu paketi Ultimate.
Opel'in opsiyon durumu diğer markalardan biraz daha farklı işliyor. Aracı satın almadan önce istemediğiniz bir özelliği çıkarttırıp istediğiniz bir özelliği ekletmenize imkan sağlıyorlar.
Ben Grandland satın alırken kablosuz şarjı çıkarttırıp onun yerine arka tarafa ev tipi anahtar priz koydurdum. Normalde bunu diğer markalarda yapamazsınız.
İlk araç daha mantıklı. Boyalar çok önemli değil.Yani ikisinin tüm özellikleri aynı bu adam sadece ekstra olarak ekran takmış.
@V. Scaletta @BehzatAmirim hocalarım şu ikisinden hangisi daha mantıklı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.