Çözüldü 2020 Opel Corsa'da Apple CarPlay var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jotloki

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bu yeni kasa Corsa'larda bazılarının ekranı değişik böyle. Bu ekranlarda CarPlay vs destekliyor mu?

Screenshot_20240816-221619.jpg

Opel Corsa istiyorsan bu gibi arabalara bakılabilir.
Alternatif olarak Citroën C3, Peugeot 208, Ford fiesta, Volkswagen polo gibi alternatifleri olabilir.
Bütçe artarsa Honda City'de bakılabilir.

Hocam ilk attığınıza kapora atılmış. İkinciye yazdım bakalım ne diyecek. Bakın mesela ikinci ilanda Edition paket ama onda ekran değişik ve orijinal ekranıymış. Ve dolu paket diye belirtmiş açiklamada.

Hocam ilk attığınıza kapora atılmış. İkinciye yazdım bakalım ne diyecek. Bakın mesela ikinci ilanda Edition paket ama onda ekran değişik ve orijinal ekranıymış. Ve dolu paket diye belirtmiş açiklamada.
Şu araçta boya biraz fazla ama bakılabilir;
Bu araçta Ultimate paket ve Tekirdağ’da. KM bir tık düşük olabilirmiş.

Dolu paket falan değil. Sahibi dolu olduğunu hayal ederek kullanmış sanırım.
Edition paketlere opsiyon olarak multimedya alınabiliyor.
Haliyle bazı modellerde ekran görebilir, bazılarında göremeyebilirsiniz.
Bu kasa Corsa'nın:
En boş paketi Edition, orta paketi Edition GS, en dolu paketi Ultimate.
Opel'in opsiyon durumu diğer markalardan biraz daha farklı işliyor. Aracı satın almadan önce istemediğiniz bir özelliği çıkarttırıp istediğiniz bir özelliği ekletmenize imkan sağlıyorlar.
Ben Grandland satın alırken kablosuz şarjı çıkarttırıp onun yerine arka tarafa ev tipi anahtar priz koydurdum. Normalde bunu diğer markalarda yapamazsınız.

Bu kasa Corsa'nın:
Opel'in opsiyon durumu diğer markalardan biraz daha farklı işliyor. Aracı satın almadan önce istemediğiniz bir özelliği çıkarttırıp istediğiniz bir özelliği ekletmenize imkan sağlıyorlar.
Ben Grandland satın alırken kablosuz şarjı çıkarttırıp onun yerine arka tarafa ev tipi anahtar priz koydurdum. Normalde bunu diğer markalarda yapamazsınız.
Mercedes’de daha detaylısını yapabilirsiniz. Opsiyon denilince akla gelecek ilk markadır.

Mercedes’de daha detaylısını yapabilirsiniz. Opsiyon denilince akla gelecek ilk markadır.

Mercedes'te de limit var. Nasıl bir limit bu hemen anlatayım.
Mercedes'in opsiyon kuralı var. Ekleyip çıkarma olayını onlar size sunuyorlar. O limitin dışına çıkamıyorsunuz. Örnek veriyorum, koltuk soğutma donanımını çıkarıp direksiyon soğutma donanımını ekleyemezsiniz. Mercedes ikisini aynı paket olarak kullanabilirsin diyor. Opel'de böyle bir şey yok. Esnaf gibi marka açıkçası. Aslında Mercedes prensipli bir marka olduğu için bu nokta da yardımcı olamıyor. Opel'de aracı satmak için 40 takla atıyor. Sebebi kısacası bu.

Bu kasa Corsa'nın:
Yani ikisinin tüm özellikleri aynı bu adam sadece ekstra olarak ekran takmış.

@V. Scaletta @BehzatAmirim hocalarım şu ikisinden hangisi daha mantıklı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı