2020 sonu iPhone 11 alınır mı?

Cengostaw

Decapat
Herkese merhabalar. 2020 yılının sonuna doğru yeni bir telefon alacağım. Seçimimi IPhone'dan yana kullanacağım. Eğer iPhone 12 pahalı fiyattan satışa çıkarsa iPhone 11 almak mantıklı olur mu? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mantıklı olur tabi ki de. Şuan iPhone 11 kullanıyorum. Kamera performansının çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Onun haricinde barındırdığı işlemci şuan günümüz Android telefonlarında ki amiral gemilerinin neredeyse hepsinin üstünde diyebilirim. Batarya performansı yine aynı şekilde çok iyi. Almaman için bir sebep söyleyemem doğrusu :).

Yani ABD'de maksimum 100 dolar yükseltip satarlar hadi benden 200 dolar olsun. 999 dolar deyip çıkarsalar bile vergilerimiz markalara göre işliyor. Özünde 999 dolara satılan 2 telefon'un benzer fiyata satılması lazımken; biri Apple'ın olunca vergisi daha çok oluyor, biri Huawei'nin olunca vergisi daha az oluyor böylece ülkede ucuz pahalı kavgası dönüyor. 12 Pro Max 16k aşağısı olmaz.
Fiyat düşecek mi? Hayır hatta 500-600 daha artacak(11...).

Bu yıl iphone alınmaz çünkü yeni 12 serisi çıktığında 5g destekli olacak o yüzden her sene telefon değiştirecek durumunuz yoksa 12yi bekleyin. Ortalama son model iohone kullanıcıyı 5 yıl götürüyor (güncelleme desteği) o yüzden 5 yıllık aşamada 5gli yeni bir telefon masrafı yapmamak için 12 serisini beklemek daha mantıklı. Ben öyle yapıyorum 4 yıl önce iphone 7 aldım. Muhtemelen bu senw son güncellemesini alacak ve bende 12 serisine geçeceğim.

Bu yıl iphone alınmaz çünkü yeni 12 serisi çıktığında 5g destekli olacak o yüzden her sene telefon değiştirecek durumunuz yoksa 12yi bekleyin. Ortalama son model iohone kullanıcıyı 5 yıl götürüyor (güncelleme desteği) o yüzden 5 yıllık aşamada 5gli yeni bir telefon masrafı yapmamak için 12 serisini beklemek daha mantıklı. Ben öyle yapıyorum 4 yıl önce iphone 7 aldım. Muhtemelen bu senw son güncellemesini alacak ve bende 12 serisine geçeceğim.
Yeni telefon 5G olsa ne değişecek ki? 4.5G den pek bir farkı olur mu bilemiyorum. Yeni bir ''G'' çıktı diye telefon değiştirilmez bence.

Yeni telefon 5G olsa ne değişecek ki? 4.5G den pek bir farkı olur mu bilemiyorum. Yeni bir ''G'' çıktı diye telefon değiştirilmez bence.

Demek istediğimi anlamadınız yeni bir G çıktı diye değiştirilmez ama 5G her anlamıyla daha hızlı internet deneyimi daha iyi görüntülü görüşme daha iyi online oyun deneyimi va. Her yönüyle daha iyi olacak ve senin 10bin küsür lira vererek aldığın bir cihaz birden eski teknoloji olacak. Zaten yazıdada 5 yıllık serüven demiştim. Örnek olarak 3g ile 4g yi karşılaştır aradaki farka bak 5g çıktığındada öyle etki yaratacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı