2020 sonu iPhone XR alınır mı?

okan barış

Decapat
Merhaba, şu an Samsung A3 2016 kullanıcısıyım ve ilk çıktığı hafta bu telefonu almıştım hala bu telefonu kullanıyorum. Şu an Apple bir cihaz almayı istiyorum ve 6.560 liraya XR buldum sizce vereceğim paraya değer mi? Şu an kullandığım telefonu göz önünde bulundurarak sizce bu telefonu ben 4 5 sene kullanabilir miyim? SE 2 ve iPhone 11 fazla tercihlerim arasında değil biri çerçeveli diğeri de fiyat olarak biraz aşıyor. Dediğim gibi almaya değer mi 5 sene falan kullanabilir miyim sizce? Çok fazla oyun oynamıyorum işte, iletişim normal bir kamera yeter bana.

Alınır. Rahat 4-5 sene daha kullanılabilir bir telefon. Aslında SE almak daha mantıklı ama çerçeve falan rahatsız ediyorsa XR da alınır.

iPhone SE öneririm, 2020.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence alınır. 5 sene gayet rahat gider.

Zaten oyun oynamıyorsunuz ve ortalama bir kamera istiyorsunuz, Apple IOS 14 ile bataryaları zayıflattığını kabul etti. Ayrıca o fiyata daha fiyat performans ürünler var apple işi sadece para kazanmaya döktü. Eğer isterseniz önerebilirim.

Çok rahat 5 seneyi devirirsiniz.

Alınır. Rahat 4-5 sene daha kullanılabilir bir telefon. Aslında SE almak daha mantıklı ama çerçeve falan rahatsız ediyorsa XR'da alınır.

Bence alınır. 5 sene gayet rahat gider.

Cevaplarınız için teşekkür ederim zaten kaba taslak bir hesap yaptığında 2023 sonu 2024'e kadar güncelleme alır ondan sonra 1 sene idare etsem 5 seneye gelmiş oluyor

Tabii olur onu da araştırırım neden olmasın? Bir de mesela ben telefonu aldığım zaman direk iOS 14 le mi gelir? Bende dediğini duymuştum ve eğer iOS 13 le falan gelirse 14'e geçmeyeceğim

Üretimine bağlı, IOS 14'ten önce üretilmiş ve rafa koyulmuş bir iphone'sa 13 ile gelir diye tahmin ediyorum.

Zaten bunun üzerine çalışma yapılacak merak etmeyin iOS 14 daha yolun başında birden çok güncellemeler gelecek bu sorunlar çözülür.

Uzun yıllar götürür sizi ve performansı kamerasıda iyi bataryasıda aynı şekilde bu cihazı hep almak istemişimdir bayağı beğendiğim cihaz.

Cevabın için teşekkür ederim şu an için bende bu cihazı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…