2020 sonu iPhone XR alınır mı?

İşlemciden kurtarıyor hocam, Chrome'da birçok sekme açınca aradaki fark bariz bir şekilde ortaya çıkacaktır, hem daha hesaplı hem batarya anlamında daha iyi arkadaş oyun da oynamayacakmış zaten. Ayrıca dediğim model 128 GB ve gorilla glass 6 darbelere karşı dayanıklı uzun süre götürecektir. Tabii ki burada seçim alacak arkadaşın her zamanki gibi iOS Android misali.

Güncelleme yanında bir şey diyemem fiyatı düşebilir ama iPhone 12 çıkıyor bir yandan bu da var.

IPhone'da arka planda birden çok uygulama açınca performansını etkilemiyor mesela aynı stabilitede çalışıyor bu da bir artısı bizzat iPhone 7 cihazımda denedim bunu iPhone XR 3 GB RAM A12 bionic daha iyisini yapar diye düşünüyorum.

IPhone'da arka planda birden çok uygulama açınca performansını etkilemiyor mesela aynı stabilitede çalışıyor bu da bir artısı bizzat iPhone 7 cihazımda denedim bunu iPhone XR 3 GB RAM A12 bionic daha iyisini yapar diye düşünüyorum.
iPhone teknolojisi farklı olabilir ama hocam bir tarafta 3GB ram 64gb hafıza bir tarafta 8 Gb ram 128 hafıza var +1000Mh batarya 1000 TL daha ucuz ve glass 6 var 5 sene bu özellikler çok rahatlıkla idare eder diye düşünüyorum. Dediğim gibi burda iş kullanıcıya kalıyor iPhone mu kullanmak istiyor, Samsung mu, android mi, ios mu?

iPhone teknolojisi farklı olabilir ama hocam bir tarafta 3GB ram 64gb hafıza bir tarafta 8 Gb ram 128 hafıza var +1000Mh batarya 1000 TL daha ucuz ve glass 6 var 5 sene bu özellikler çok rahatlıkla idare eder diye düşünüyorum. Dediğim gibi burda iş kullanıcıya kalıyor iPhone mu kullanmak istiyor, Samsung mu, android mi, ios mu?
Siz daha iPhone modellerinin stabilliğini ve az RAM ile daha iyi sonuçlar ortaya koyduğunu anlayamamışsınız. Bahsettiğiniz telefon XR modelinin rakibi bile değil. Size aldığınız 8 GB RAM bulunan çinçançon markalarıyla mutluluklar dilerim.

iPhone teknolojisi farklı olabilir ama hocam bir tarafta 3GB RAM 64 GB hafıza bir tarafta 8 GB RAM 128 hafıza var +1000MH batarya 1000 TL daha ucuz ve glass 6 var 5 sene bu özellikler çok rahatlıkla idare eder diye düşünüyorum. Dediğim gibi burada iş kullanıcıya kalıyor iPhone mu kullanmak istiyor, Samsung mu, Android mi, iOS mu?

Sanırım başlığı iOS cihazlar altında açtığına göre iOS.

Siz daha iPhone modellerinin stabilliğini ve az RAM ile daha iyi sonuçlar ortaya koyduğunu anlayamamışsınız. Bahsettiğiniz telefon XR modelinin rakibi bile değil. Size aldığınız 8 GB RAM bulunan çinçançon markalarıyla mutluluklar dilerim.
Anlamadım Samsung mu çinçançonmuş? Güldürmeyin lütfen mevzu iyice klasiğe dönüyor. Artı ve eksi yönlerini konuştuk iki telefonunda ama buraya gelip Samsung'a böyle demek biraz manasız çünkü aradaki fiyat farkı, kullanıcının uzun süre kullanacağı ve s10 un 4000mh, glass 6 olması ayrıca 8 Gb ram de Apple ı aratacağını sanmam :)

Kanka Samsung kore Mali o diğerleri en azından Samsung onlardan daha iyi cihaz yapıyor. Açıkçası dediğiniz gibi diğer göz boyama markalar ile Huawei Samsung ve Apple yıllardan beri piyasadalar diğerleri sonradan girdi kalitesiz malzeme kullanarak şişirlmiş rakamlı özellikler ile insanların ucuz telefon diye gözlerini boyamaya çalışıyorlar. X marka 120W hızlı şarj koymuş yakında 300W koyar elektrik faturasını düşünen yok ne de olsa. Batarya yüksek yüksek koyuyorlar ama ömrü bittiği zaman sağlam fiyatada değiştirirler.

Anlamadım Samsung mu çinçançonmuş? Güldürmeyin lütfen mevzu iyice klasiğe dönüyor. Artı ve eksi yönlerini konuştuk iki telefonunda ama buraya gelip Samsung'a böyle demek biraz manasız çünkü aradaki fiyat farkı, kullanıcının uzun süre kullanacağı ve S10'un 4000MH, glass 6 olması ayrıca 8 GB RAM'de Apple'ı aratacağını sanmam :)

Zaten o telefonu alan kaplık ve kırılmaz cam kullanır. Apple alanda kaliteli kaplık ve kaliteli kırılmaz cam kullanır yani gorilla glass olayı burada pek manası kalmıyor tabii alacak kişinin tercihi her şey siz S10+ önerdiniz bende XR.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı