2020 yılı, sistem toplamak için en uygun indirimler

KritikVuranZombi

Hectopat
Daha fazla  
Bildiğiniz üzere kara cuma indirimleri geride kaldı. Birkaç ay içerisinde bilgisayar toplamam gerekiyor ancak sistem bileşenleri için en uygun indirim zamanları hakkında bir bilgim yok. Kara cuma için 2020'nin sonunu bekleme durumum da yok. Bilgisi olan arkadaşlar sene içerisindeki sistem toplamak için elverişli indirim günlerini yazarlarsa yararlı bir konu olur diye düşünüyorum. Teşekkürler.

Yılbaşı, Vatanda yapılan vergi indirimleri, İncehesapta gamer geceleri, Hepsiburadada yine KDV indirimleri.
Peki yılbaşı indirimleri yılbaşından sonra ne kadar devam eder? Yılbaşı indirimleri ne zaman olur esprisi yapacaktım ama hoş olmaz diye yapmadım

Peki yılbaşı indirimleri yılbaşından sonra ne kadar devam eder? Yılbaşı indirimleri ne zaman olur esprisi yapacaktım ama hoş olmaz diye yapmadım
Bu ülkede ne olacağı belli olmaz belki yılbaşında zam gelebilir burası Türkiye.

Bu ülkede ne olacağı belli olmaz belki yılbaşında zam gelebilir burası Türkiye.
Doların fırlaması ihtimali dışında fiyatların birden bire çok artma ihtimali düşük. Türkiye'de fiyat artışları vergilere yapılan ufak ve sık diyebileceğimiz zamlarla oluyor. Bu yüzden birkaç aylık vadede zamların beni direkt ve fazla şekilde etkileme ihtimali az. Ancak indirim günlerinde yüzlerce liralık indirimlerle karşılaşabiliyoruz.

Yılbaşı indirimleri genelde yılbaşında başlamaz bi 1 hafta önce başlat tahminimce. Yılbaşından sonrada pek sürmez diye düşünüyorum. Vatan şuan ne kadar pahalı gözüksede, vergi indirimlerinde baya uygun oluyor. Ben bu ay vergi indirimi olursa, bankkart kampanyasından da yararlanarak ekran kartımı satın alacağım.

Hepsiburada, Vatan KDV indirimleri yapıyor neredeyse her ay belirli aralıklarda. O indirimleri takip edin. Onun dışında bazı siteler (tam hatırlamıyorum incehesap, itopya falan olabilir) cuma gecesi indirimleri diye indirim yapıyorlar. Onları takip edin, güzel indirimler oluyor. Özellikle Vatan ve hepsiburadanın KDV indirimleri güzel oluyor.

Hepsiburada, Vatan KDV indirimleri yapıyor neredeyse her ay belirli aralıklarda. O indirimleri takip edin. Onun dışında bazı siteler (tam hatırlamıyorum incehesap, itopya falan olabilir) cuma gecesi indirimleri diye indirim yapıyorlar. Onları takip edin, güzel indirimler oluyor. Özellikle Vatan ve hepsiburadanın KDV indirimleri güzel oluyor.
Vatan her ay yapıyor mu ? Ve her OEM ürünü için geçerli oluyor muydu?

Vatan her ay yapıyor mu ? Ve her OEM ürünü için geçerli oluyor muydu?
OEM için yapıyorlar ama hepsi geçerli mi bilmiyorum. Güzel ürünler indirime giriyor. 3 ay önce yaptıkları KDV indirimlerinde Sapphire Pulse 5700XT 2950 TL gibi bir fiyata düşmüştü. Bunun gibi güzel ürünler girebiliyor. Sadece bunu tanıdığım aldığından dolayı bildiğim için örnek verdim.
Her ay yapıyorlar diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı