2020 yılına geldik RX570 ekran kartı hala alınır mı?

Onur Can Emir

Centipat
Selam arkadaşlar. Bir sistem topluyorum. Aklımdaki birkaç parça hakkında her zaman gittiğim PC dükkanı olan abime danıştım, RX570'in eskiden iyi bir kart oldugu ancak 2020 yılına geldik oyunlar için yeterli olmayacağını söyledi. Siz ne düsünüyorsunuz bu konuda?

Not: İşlemci olarak AMD Ryzen R5 2600 kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar.Bir sistem topluyorum.Aklımdaki bir kaç parça hakkında her zaman gittiğim PC dükkanı olan abime danıştım, RX570'in eskiden iyi bir kart olduğunu ancak 2020 yılına geldik oyunlar için yeterli olmayacağını söyledi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Not: İşlemci olarak AMD Ryzen 5 2600 kullanacağım.
Oynayacağınız oyuna bağlı olarak değişir. Eğer çok ağır oyunlar oynamayacaksanız RX 570 yeterli gelecektir. Fakat Red Dead Redemption 2 gibi oyunlar için daha yüksek kart tavsiye ederim.
RX 570/580/5700/5700XT alacaksanız Sapphire almayın. Sapphire pişmanlıktır.

Bütçene bağlı. Bütçen sadece ona yetiyorsa alınır elbette. Kart kaç sene daha gider diyorsan bu oyun üreticilerine bağlı. Eğer biraz daha paran varsa GTX 1650 SUPER alabilirsen çok çok iyi olur. İşlemci olarak da Ryzen 5 1600(12nm) yeni versiyon alabilirsin. Senin alacağın Ryzen 5 2600 ile neredeyse aynı performansı verir ve daha ucuzdur.

Bilgisayar parcalarını alırken tek bir kırıter vardır ve oda ihtiyacına yönelik. Bugun o kart senin oyunlarına ihtiyacına yetiyorsa al ama yok ileriye dönük diyorsan RTX 2080 Tİ Süper kartını bekle ve onu al :) Bu işlemcide de aynı ekran kartında da aynı anakarta da aynı. O karta gelince bence sana yetecekse al.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı