2020 yılında PS4 mü Xbox One S mi?

arda727272

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam yaklaşık 1 ay sonra elimde 2500TL gibi bir param olacak. Zaten konsol fiyatları ortada, sıfır alma gibi bir şansım yok. Fiyatlar düşer mi *veya ne zaman düşer? Bir bilgim yok. Biliyosunanız ondan da bahsederseniz sevinirim. Ben oyun konosolu almak istiyorum. PS4 ve Xbox One S arasında kaldım. Oyun konusunda ben öyle Exclusive oyunlar oynamam. GTA, FIFA, PES tarzı oynarım. Ona göre bir öneri yapın. Donanım açısından sizce hangisi daha güzel? Isınma, kasma, donma olmasın. Yani kısaca bir başlatayım konuyu, sorular geldikçe cevaplarım. Siz de yazmayı unuttuğum şeyleri sorarsanız sevinirim.

Hocam, sizin için uygun olan One S. Gamepass sizin için yeterli olacaktır. Ultimate sürümü alırsanız EA Play ücretsiz olarak geliyor.

Exclusive takıntınız yoksa Xbox tabi ki. Çok daha ekonomik. PS4 için oyun almaya cüzdan dayanmıyor. En son geçen sene oyun aldım. Zaten PC var PS4'ü çok açmıyorum artık.

PS4 özel oyunları da ayrı güzel kabul etmek lazım. Konsol sattıran oyunlar var ama dediğim gibi bütçe sıkıntılıysa kesinlikle Xbox.

Fiyat ve performans konularında bir şey diyemem.
Ama özel oyun oynamayacaksan Xbox Gamepass sistemine bir bakabilirsin.

One S . PS4 aldın, oyunu nereden alacaksın? En azından Gamepass ile ucuz bir ücrete oyunlara sahip olabilirsin One S için. Zaten exc. Oyunları oynamıyorum demişsin.

Aynen öyle klasik oyunları oynuyorum GTA FIFA pes tarzı sence donanın veya görüntü farkı var mı? Sağ ol yanıtın için.

One S . PS4 aldın, oyunu nereden alacaksın? En azından Gamepass ile ucuz bir ücrete oyunlara sahip olabilirsin One S için. Zaten exc. Oyunları oynamıyorum demişsin.

Evet oynamıyorum PS4 oyun fiyatlarındanda bir bilgim yok açıkcası yanıtın için teşekkür ederim.

@arda727272 görüntü farkını anlayamazsınız. Saf kas gücü olarak PS4 daha güçlü ama dediğiniz gibi özel oyun oynamıyorsanız One S Game Pass sayesinde daha avantajlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…