2020 yılında PS4 mü Xbox One S mi?

Bu arada belirtmiş olayim PS4 saf kas gücü olarak XONE'dan daha güçlü.

GERÇEKTEN ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZE İYİKİ VARSINIZ YARDIMCI OLDUNUZ İÇİN SİZE MİNNETARIM

PS4 ile Xbox One S'in güç tüketimleri farklı bu yüzden aynı optimizizasyonda PS4 daha güçlü oluyor.
Güç tüketimi farklı olabilir. Aynı olacak diye birşey yok. PS4 daha fazla güç tüketiyor. Bana FPS karşılaştırması filan atar mısınız? One S, PS4'den daha fazla güçlüdür.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Performans tarafını bilmiyorum ama saf kas gücü olarak PS4 daha güçlü. İkisinin özelliklerine baktığınızda bile anlayabilirsiniz.
Farklı bir siteden kontrol ettiğimde CPU olarak One S 8x 1,75 GHz iken PS4 Slim 8x 1,6 GHz.
---------------
RAM olarak ikiside 8GB.
-----------------
GPU hızı One S için 853 MHz

PS4 Slim için 911 MHz
------------
Depoloma olarak;

One S 1000GB

PS4 Slim 500GB
------------
One S 1.32 TFLOPS iken

PS4 Slim 1.84 TFLOPS

Yani PS4 Slim biraz daha güçlü imiş ama bunun oynarken pek hissedileceğini sanmıyorum .

Kanka o GB farkı önemli değil o değişir zaten bir de kanka zaten PS4 kolu tasarımı arayüzü bakımından bayağı önde.

Bir de One S ile Pro'yu karşılaştır ve farkı gör.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…