cosinus159
Decapat
Daha fazla
Çok iyi yükseltmişsin bana ümit veriyorsun.bu benim bu sene ki sonucum. yerleştirme puanına bakma benim obp kırıldığı için 50k geriye attı.
Geçen sene bu netleri yapmış olsaydım 90k aralığına girerdim bu sene 144k olmuş.
Yani değişir bu sınavdan sınava, fakat sınav puanını ve sıralamanı hesaplarken bu sene ki sınava değil geçen seneye bakmanı öneririm çünkü bu sene çok konu çıkmıştı sınav şu ana kadar ki en kolay sınavdı.Eki Görüntüle 697754
puan hesaplarken ve taban puanlara bakarken bu siteyi kullanıyordum öneririm,
ÜnedeX
TYT Türkçe, Matematik ve AYT Matematiğe nasıl çalıştığın hakkında bir kaç tüyo verebilir misin?bu benim bu sene ki sonucum. yerleştirme puanına bakma benim obp kırıldığı için 50k geriye attı.
Geçen sene bu netleri yapmış olsaydım 90k aralığına girerdim bu sene 144k olmuş.
Yani değişir bu sınavdan sınava, fakat sınav puanını ve sıralamanı hesaplarken bu sene ki sınava değil geçen seneye bakmanı öneririm çünkü bu sene çok konu çıkmıştı sınav şu ana kadar ki en kolay sınavdı.Eki Görüntüle 697754
puan hesaplarken ve taban puanlara bakarken bu siteyi kullanıyordum öneririm,
ÜnedeX
10-20 soruyla hiç belli olmaz, o sorular zor da olabilir kolayda olabilir ki yine fark etmeyecektir.TYT Türkçe, Matematik ve AYT Matematiğe nasıl çalıştığın hakkında bir kaç tüyo verebilir misin?
Ek olarak genellikle paragraf çözmeye başladım bu aralar, az önce 10 tane soru çözdüm 9 doğru 1 yanlış. Hiç çalışmadığım halde sizce nasıl?
60 ve üstü net TYT için, 35-40 net de AYT'den yapman yeterli olacaktır diye düşünüyorum 180-200k için.
63 TYT ve 28 AYT ile 224 bin sıralamaya girdim bu sene.
70-75 TYT ve 43-45 AYT yaparsan 150k için yetecektir.
Ben bunu kaçıncı yüzyılda yazdığımı bile hatırlamıyorum. Ayrıca 150K zor oluyor, 120K nereden çıktı?Rahat 120k ve altına girer. AYT 1 soru TYT 3 sorusuna eşit.
Mühendislik kazanamayacağım ön lisans bölümü tercihi yapacağım.Ben bunu kaçıncı yüzyılda yazdığımı bile hatırlamıyorum. Ayrıca 150K zor oluyor, 120K nereden çıktı?