2020'de 1050 Ti yeterli mi?

Bütçe
5000
Ekran kartını 600 700 bandında satıp üstüne 600 TL ekleyip RX 580 ve RAM upgradesi yapman daha mantıklı.

Bugün PC toplayacaklar AMD tarafında RX 570 4GB NVIDIA tarafında ise GTX 1650 Super alacakları en düşük GPU olsun. Dediğimi yaparsanız sorun olmaz .

Bence E-Spor için RX580 8GB/GTX1660S, AAA oyun için Vega 56/RX5700/RTX2060S tercih edilmeli minimum.

Hocam asıl e-spor bandında(PUBG hariç) bu kadar yüksek kartlara gerek yok ki Adamların CS:GO oynadıkları çözünürlükleri görüyorsan eğer Çoğunun bilgisayarı sponsorlar yüzünden ultra. Adamlar 1 lira vermiyor ki

Asıl evinde 4K deneyimi yaşamak isteyen, E-Spor değilde, keyif için oyun oynayan adamın alması gerekiyor bu kartları. Full Grafiklerde keyif almak için. Benim profesyonel CS:GO ve LoL oynayan arkadaşlarım var, 10 bin TL 'lik bilgisayarda oynadığı cs go 'yu görseniz klavye ile kafasına vurursunuz

hepsi birlikte sorun çıkarmaz, yalnız o bundle'ın fiyatı gayet uygunmuş ya. Güvenilir mi bilmiyorum, hiç N11'den alışveriş yapmadım. Eğer gittigidiyor.com gibi bir alışveriş sistemi varsa alınabilir. Parçalar sıfır mı garantili mi bilgi var mı göremedim ben.

Yalnız 500TL'ye tertemiz RX570 hatta RX480 bile bulunabilir (ufak arızalı).

Sizin gibi arkadaşlar ikinci el piyasası hakkında en ufak bir bilgiye sahip değiller. Ve bir de çıkıp bilmiş yorumları yok mu...

RX 470'ler 500 TL'ye satılıyor diye daha güçsüz bir kart daha pahalıya satılamaz mı? İkinci el piyasası öyle yürümüyor maalesef. 1050 TI sıfır satıştayken bile RX 570'den pahalı bir karttı. Doğal olarak ikinci el piyasasının da yüksek olması beklenir. Ayrıca ikinci el sitelerine forum gözüyle bakmayın. 1050 TI çok tercih edilen ve satılan bir kart. Forumda çok olmasa da hala AMD almam diyip 1050 TI, GTX 1650 gibi kartlara yönelen tonlarca insan var. İkinci el piyasasında fiyatını yükselten en büyük etmenlerden biri de bu. Ek olarak RX 470 çok eski bir kart. Garantilisini bile bulamazsın. Bir de hafif arızalı demiş ya Arızalı kartı git sen al kardeşim. Alacağı RX 470 çok uzun süre kullanılmış, garantisiz, ne olacağı belli olmayan bir kart. Yarın elinde kalsa parası çöp. Mining olayından bahsetmeme gerek var mı? İkinci elini almak çok riskli. 500 TL'ye RX 470 almak mı ?

Her neyse. Temel olay ikinci el piyasasının "Bu kart bundan güçlü o zaman bu daha ucuz olmalı" mantığıyla yürümüyor olması. Bu yüzden "Sizin gibi arkadaşlar ikinci el piyasası hakkında en ufak bir bilgiye sahip değiller." dedim.

Benim de 5.000 civarı bütçem var ve hazır kasa bakıyorum yardımcı olursan sevinirim. Aldıgın kasadan bende almayı düsünebilirim. Yeni konu açtım oradan bakabilirsin.

Hocam 3 sene kullanmışsınız ve aldığınızdan daha yüksek fiyata satmaya çalışıyorsunuz. Gayrimenkul mü bu? Fakat en büyük suç bu fiyatları koyanlarda değil bunları alanlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…