MacBook'lar sandığın kadar güçlü değil. Sandığın kadar da toz pembe değil alınca bunu farkedersin. Çok görüyoruz orada burada, işte 2010 MBP var bende hâlâ takılmıyor diyorlar. macOS hiç çökmedi hiç takılmadı hiç format atmadım diyorlar. Çok aldırış etme. Evet Windows'a göre çok daha iyi ama toz pembe değil illaki o da takılacak kaldı ki senin almayı düşündüğün 2012..
Bak bende 2015 versiyonu var. 15 inç versiyonu bilmem ama bendeki 13 inçte throttle var. %20 - %27 civarında throttle yapıyor. Azıcık işlem gücü gerektiren bir şey yaptığın zaman fırlıyor 90+ derecelere. Medya, ofis uygulamaları için çok iyi. Pili inanılmaz uzun gidiyor (2015'te üretiilmesine rağmen). Ama yok AMD sevmiyorum Windows şöyle böyle diyerek olmaz. Ama yine tercih senin 2012 MacBook alıp azıcık işlem gücü gerektiğinde sövmeyeceğim, 1200x800 ekran beni rahatsız etmez, pili az gitsin önemli değil diyorsan alabilirsin. Pil devri 1000'i aşan bir cihazın pili ömrünü tamamlamıştır. Onu artık masaüstü bilgisayar niyetine anca kullanabilirsin.
Hackintosh'a uyumluluğu yüksek olan bir dizüstü bilgisayar tercih edebilirsin. Pili, performansı, ekranı 2012 Mbp'dan çok daha iyi olacaktır.