2020'de GTX 1080 veya 1080 Ti alınır mı?

Gtx 1080 Ti mantıklı. Benim tavsiyem Rtx serisine geçmen. Rtx 2060 super veya Rtx 2070' i kullanmanı tavsiye ederim. Kartlara piyasada ulaşabileceğin en uygun fiyatı sunan siteler.

"Minimum mu? Yanlışın var. Cyberpunk tarzı oyunlar 4K 30FPS için 1080 Ti istiyor. "

O konuda hata var yalnız. Oyunun tanıtımı sırasında kullanılan PC üzerinden "sözde" bir sistem gereksinimi çıkardılar ancak hiçbir oyun firması deli gibi reklamını yaptığı bir oyunun minimum optimizasyonunu 1080 Ti üzerinden yapmaz.

Soruya dönecek olursak 1080 Ti çok güçlü bir kart. Kart mimarileri değişiyor. Fiyatlarda da indirimler oluşabiliyor. Ancak 2800 TL az bir miktar değil ve seversiniz sevmezsiniz ama Black Friday zamanında o fiyata RX 5700 XT falan bulunuyordu. Belirttiğiniz kart size çok rahat üst performans sunacaktır ancak imkanım varsa yeni kartlar için harcama yaparım. Yine de son karar sizindir.

GTX 1080 Ti kartı o fiyata kim satıyor acaba?

Kendisi ile RX 5700 XT neredeyse denk performansa sahip. Nvidia'nın yeni sürücüleri ile performansı kısılmaya başlar yakın gelecekte. Sanırım Mart 2017'de çıkmış bir kart. Hiç gerek yok. Ortaya koyacağı performansa karşılık söylediğiniz fiyat kulağa hoş geliyor ama almak hata olur.

1080 kullanıyorum. Ti olanına geçmeyi çok düşündüm, ama fırsat olmadı. 3 bin civarında alınacak en güçlü karttır bana göre. 1080 bile bu kadar güçlüyken, Ti için düşünmeye gerek bile yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı