2020'de GTX 460 - GTX 560 Ti alınır mı?

XxToprakMamixX

Megapat
Daha fazla  
Xeon E5450.
MSI G41M-P33 combo anakart.
8 GB DDR3 1066 MHz RAM.
300W PSU.
LG 1600X900 monitör.
Bu sisteme ekran kartı arıyorum. 750 Ti'a darboğaz yapmadığına göre bunlara hiç yapmaz diye düşünüyorum. GTX 750 Ti herkes tarafından öneriliyor fakat piyasası çok yüksek 500'den aşağı yok. O yüzden daha az bilinen kartlar bakıyorum ki fiyatları uygun olsun. Bu PSU ile bu ekran kartları çalışmaz o yüzden PSU'da alacağım bu kartlardan birini alırsam. Günümüzde bu kartlar alınır mı? Fiyatlar şöyle:
GTX 460: 250₺ civarı.
GTX 560 Ti: 330₺ civarı (tek bir tane var o satılırsa 400 TL'yi baz alın)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece webde gezinecek eski oyunları oynayacaksan al.
GTX 750Ti diye tutturmuş millet birşeyler söylerdim de ban yemek istemiyorum. Bir halta yaramayan kart. Arabalarda Şahin, Doğan neyse ekran kartında da 750Ti o.
En ucuz kart neyse onu al paran boşa gitmesin.

Şu hale bak ya elin Avrupalısı 3xxx çıkınca elinde kullandıkları 2060ları 2070leri çöpe atıp 3070 alıyor, gariban Türk vatandaşı 2020 yılında adamların çöp olarak bile saymayacağı kasalarla uğraşıyor. Üzülüyorum gerçekten, çok şey borçlu bu topraklar bize.

Sadece webde gezinecek eski oyunları oynayacaksan al.
GTX 750Ti diye tutturmuş millet birşeyler söylerdim de ban yemek istemiyorum. Bir halta yaramayan kart. Arabalarda Şahin, Doğan neyse ekran kartında da 750Ti o.
En ucuz kart neyse onu al paran boşa gitmesin.

Şu hale bak ya elin Avrupalısı 3xxx çıkınca elinde kullandıkları 2060ları 2070leri çöpe atıp 3070 alıyor, gariban Türk vatandaşı 2020 yılında adamların çöp olarak bile saymayacağı kasalarla uğraşıyor. Üzülüyorum gerçekten, çok şey borçlu bu topraklar bize.
O kadar haklısınız ki. Onun bunun eskisiyle ihtiyaçlarımızı karşılamaya çalışıyoruz. 750ti'ın çöp olduğunu ben de biliyorum o yüzden alternatiflere yöneldim hocam. Oyun için siz hangi kartı önerirsiniz bana?
Eski kartlar oldukları için pek önermiyorum ama yine de alınabilir tabii. Önemli olan sizin ihtiyacınızı karşılayıp karşılamayacağı. Karttan beklentiniz nedir?
Oyun oynayacağım hocam.

O kadar haklısınız ki. Onun bunun eskisiyle ihtiyaçlarımızı karşılamaya çalışıyoruz. 750ti'ın çöp olduğunu ben de biliyorum o yüzden alternatiflere yöneldim hocam. Oyun için siz hangi kartı önerirsiniz bana?

Oyun oynayacağım hocam.
Bilmiyorum fiyatlarını ama GTX 950 yada RX540- 560 falan almak gerek. Bunlar bile 2015 sonrası çoğu AAA oyun için yetmeyecek. Bir de işlemciniz ve RAM özelliklerini kattığımızda çok iyi performans göremeyiz yine de CS:GO, Valorant, GTA5, LOL, DOTA2 vs. oynayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı