2020'de Neden Windows 7 kurulmaz?

Artık zayıf bilgisayarlar için Windows 8.1, güçlü bilgisayarlar için Windows 10.
2/2 Pentium laptop ve Core 2 Duo sistemde Windows 10 64 bit kullanmışlığım var. Yağ gibi de akıyordu. SATA bir SSD ve 4 GB RAM ile sorunsuz çalışıyordu bende.
O denilen şeyler bahaneden başka bir şey değil bence.

Win10 isletim sistemini win7 gibi arayuz ve zorunluluklar olmadan kullanilsem on numara olur. Yok güncellemeye zorlamalar felan. Türlü türlü senaryolar var. Unix kullanan biris olduğum için kontrolü kendimde istiyorum genelde. Öyle herşeyi kendisi karar vermemesi gerek. Birde arayüz bana çok karışık geliyor.

Ortalama bir sisteme sahip olmayanlar kullanmasın WIN 10'u. Özellikle RAM kullanımı yüksek çünkü.

"Windows 10 kaldırmıyor" lafına ben de çok inanmıyorum, Core i3 380M+3GB RAM+SSD ile yağ gibi akıyordu bende.
Bu durum Celeron ve Eski Pentium işlemciler için olabilir tabii.

Ben mecbur kullanmak zorundayım. Windows 10 ve 8.1'de ses kayması sorunu yaşıyorum her video'da. Arkadaşların anlamadan eleştirdikleri nokta da bu. Kişi niye Windows 7 kullanıyor sebebini bilmiyorlar. Ha, hiçbir sorun yokken Windows 7 önereninde yazık kafasına bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…