2020'de R5 1600 alınır mı?

Alınır dostum. Hem Am4 soket bir işlemci hem revize edildiği için 2600lere yaklaşmış bir işlemci. Maddi olarak 3600lere çıkamıyorsan, 1600 alınabilecekler arasında en iyisi bence. 2020'den sonra teknoloji ve dolar bizi nereye götürürse sistemsel değişiklikler yapabilirsin. Çünkü anakartında Am4 soket olacak ve AMD yeni nesil işlemcilerde soket değiştirmeyeceğini söylüyor. Ama dikkat etmen gereken tek şey B2 revizyon olsun.

Alınır dostum. Hem Am4 soket bir işlemci hem revize edildiği için 2600lere yaklaşmış bir işlemci. Maddi olarak 3600lere çıkamıyorsan, 1600 alınabilecekler arasında en iyisi bence. 2020'den sonra teknoloji ve dolar bizi nereye götürürse sistemsel değişikler yapabilirsin. Çünkü anakartında Am4 soket olacak ve AMD yeni nesil işlemcilerde soket değiştirmeyeceğini söylüyor. Ama dikkat etmen gereken tek şey B2 revizyon olsun.
1600 çok F/P bir işlemci şu anda özellikle sizinde dediğiniz gibi geçirdiği revizyonla iyice 2600'e yaklaştı hatta bazı testlerde 2600'ü geçtiğini söylüyorlardı forumda. Bir arkadaş resmini atmıştı hatta. 585 TL gibi bir fiyata almıştım ben, 555 TL'yi görmüştüm en ucuz. Hala alınabilir.

Evet, forumda oldukça uzun ve detaylı konular var. Mutlaka incelemelisin @Berkay İçöz .
45 Sayfalık bir konusu vardı o işlemci konusunun. Ben o konuyu görmesem 300 TL fazla verip R5 2600 alıyordum. Skidmark diye bir arkadaş açmıştı konuyu, herkese yardımcı olmuştu sağolsun onun sayesinde bende R5 1600 almış oldum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı