2020'de RX570 alınır mı?

Hocam R5 1600 AF düşünüyordum lakin fiyatı aşırı yükseldi 3100 nasıl bir işlemci 1600'den iyi mi?

Hocam R5 1600 AF düşünüyordum lakin fiyatı aşırı yükseldi 3100 nasıl bir işlemci 1600'den iyi mi?

Oyun odaklı kullanacaksanız bu sistemi minimum 4-5 yıl rahatlıkla istediğiniz gibi işinizi görür, 1600AF ile bu noktada aralarında aman aman bir fark yok, hatta 3100 tek çekirdek performansı bir tık daha yüksek bir model olduğu için; özellikle bu alanda önem kazanan rekabetçi alandaki oyunlardan alacağınız değerler az da olsa yüksek olur, ama aceleniz yoksa şu anki R5 1600AF/2600 fiyatına; geçeceğinize değecek bir işlemci olan R3 3300X modelini kovalamanızı öneririm, arada güzel indirimler oluyor.

AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, 8GB Ram, 1TB HDD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartsız Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik bu sistemi alıp ekran kartını İncehesap'tan amayı düşünüyorum toplayınca daha pahalı geliyor.

Halen açık ara bence en iyi F/P ekran kartıdır diyebilirim. Alınır bence

Red dead redemption 2 de oynarsın, sıkıntı yok.

NVIDIA tercih edebilirsin şahsen ben RX 570 kullanıyorum aldığıma pişmanım ama sana kalmış.
Neden pişmansın

Bütçeyi 3600E çekemem
Aynı sistemi topladım 1. attıgınızın daha ucuza geliyor 2800 falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…