2020'de RX570 alınır mı?

Neden pişmansın.

Bütçeyi 3600E çekemem.
Aynı sistemi topladım 1. attıgınızın daha ucuza geliyor 2800 falan.

Sana şöyle söyleyim bu kartı aldığın zaman yüksek voltaj ile gelecek ve kısaca ısınacak bu kart. Radeon ayarlarından ne kadar undervolt yapsam bir sabit durmuyor. Hale ki CS:GO, Valorant gibi FPS oyunlarında NVIDIA freestyle gibi bir renk ayarı bekliyorsan şimdiden unut. Monitörüm renkleri iyi vermesine rağmen yine de NVIDIA freestyleki gibi iyi değil. Alınmaz demiyorum alınır ama sadece oyun oynancaksa ve F/P aranıyorsa alınır öbür türlü pek alınması gerektiğini düşünmüyorum.

Not: NVIDIA fanboyu değilim gelipte NVIDIA fanboyu gibi tarzı yorum yapacak varsa boşuna ellerini yormasın benim pişman olduğum şeyleri söyledim sadece.

RX 570 eski bir kart. Bütçe darsa alınır ama 200 lira farkla 1650S daha mantıklı olur.Galax GeForce GTX1650 Super EX (1-Click) OC 4GB 128Bit GDDR6 GTX 1650 Super Ekran Kartı (65SQL8DS61EX) | Teknobiyotik

570 alınmaz. 1650 süper alınır 2020 yılında. 8 GB olmasına bakma 570 kartın. Çakma 8 GB okuyamaz kartın gücü belli. Satma politikası.

Söylediğinde haklısın RX 500 serisinde bu sorun var. 2-3 yıldır kullananlar için fazlasıyla hakkını verdi ama günümüzde ikinci el için uygun bu seri. RX 470 ve 570 f/p olarak ikinci elin en iyi kartları bana göre (mining yapılmamışları tabii ki). AMD'nin bu 570/580/590 stokları nereden geliyor çözemedim.

570 alınmaz. 1650 süper alınır 2020 yılında. 8 GB olmasına bakma 570 kartın. Çakma 8 GB okuyamaz kartın gücü belli. Satma politikası.

Konu sahibinin linkini verdiği kart 4GB?

Sapphire Pulse RX570 kartım var yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. Az önce RDR2yi kapattım. i5 9400F ile ultra, high, med karışık ayarlarda 1080p 60fps oynayabiliyorum, arada droplar tabiki oluyor. 40a kadar düştüğünü gördüm. Bana çok kalite gerekmiyor sabit 60fps versin diyorsan orta ayarlarda stabil oynanıyor. OC'ye hiç gelmiyor haberin olsun, Adrenalin üzerinden oto oc yapmaya çalıştım oyun açar açmaz kapanıyor. cyberpunk önerilen sistem gereksinimlerini 590a yükseltti ve bu baya üzdü beni. Uzun lafın kısası bütçen varsa Nvidia tarafına yönelip 1650s veya 1660 gibi kartları tercih etmeni öneririm. Bütçe buna yetiyor diyorsa al kullan ben çok memnunum.

Konuyu hortlatıyorum sebebi eğer şu an alacak arkadaşların aklında bulunsun diye. Eğer şu an RX 570 almayı düşünüyorsanız kesinlikle overclock alın. Overclock deyince direk akla ekran kartının ömrü kısalıyor falan gibi şeyler gelebilir fakat öyle bir durum yok zaten kendiniz overclocklamicaksanız hazır overclocklarda bir sıkıntı çıkmıyor, ince hesap gibi bilgisayara yönelik sitelerden alırsanız bol bol testler yapılıyor ısı testti gibi ve OC kartlarda genelde ısınma sorunuyla karşılaşılır. Eğer RX 570 overclock alırsanız GTX 1650S'den daha fazla performans alıyorsunuz ve ekran kartı neredeyse RX 580 le aynı oranları alıyor hatta bazı oyunlarda daha fazla alıyor.

1 yıldır aktif kullanıyorum bu oyunların hepsini akıcı oynayabiliyorum 1 yıldır da bir hata görmedim bence alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…