2020'de ucuz ekran kartı önerileri

Düzgünce oyun oynamak için artık en az RX 480 falan almak lazım. Bu kartlarla oyun oynarsınız ama her oyunda son ayara çekemezsiniz hatta orta ayara bile.
Brom burada herkese kulak asma buradaki kullanıcıların çoğu zengin.

Zenginlikle alakası yok. Biraz para biriktirerek sende alabilirsin. 395 TL'ye R9 270 aldım oynamak istediğim neredeyse her oyunu oynuyorum.

Bunu gören komşu çocuğunun "oooo abi kart güzelmiş" diyeceğini zannetmiyorum.

Eki Görüntüle 806109
Ortasındaki renkli fan için bile delireceklerine inanıyorum.
950TL herkes içinde uygun olmayabilir.
2. el olsa bile 2020'de bu kartların hiç biri alınmaz, paranıza yazık.
peki sen söyle bakalım 450-500TL arasına sıfır ekran kartımı var bu performansı verebilecek.

Brom burada herkese kulak asma buradaki kullanıcıların çoğu zengin.
Zenginlik ile alakası yok. Bütçe az diye kullanışsız bir şey alıp neden çöpe atsın parasını?

Gtx 970'in sesini duyunca da "oooo abi kartın sesi güzelmiş" der artık.

Valla 500-600'e sessiz ve 970'den performanslı bir kart öner eyvallah.
Sorun gürültülü olması değil, Coil Whine sorunu var bu kartta. Aslında neredeyse tüm 970 modellerinde Coil Whine var. Bütçe ve güç kaynağı yeterliyse 980 alınabilir.

Belki 1650 ve 1650 Super. F/P için.
Keşke konuyuda o dikkatle okusaydınız düşük bütçe için diyorum anlamıyormusunuz 1650'e 1,800TL vereceğin RX460'lı gtx960'lı bir sistem toplanır direkt 1,800'e.
Sorun gürültülü olması değil, Coil Whine sorunu var bu kartta. Aslında neredeyse tüm 970 modellerinde Coil Whine var.
Coil Whine'ada katlanmak mecburiyetindeyiz artık 32MB HD Graphics'ten bıktım 8,5 yıldır bende GTX970 olsunda Coil Whine'a razıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…