2020'de ucuz ekran kartı önerileri

Bence berbat fakat görüşünüze saygı duyarım ama eklemek istiyorum 700'e aldığımız GT1030'la Minecraft'ta 100FPS alırken ikinci el 650'ye aldığınız RX460'la 800FPS alabilirsiniz zorlarsanız.

2. el bakabilirsek RX550 655TL o da iyi bir alternatif olabilir. Görünüşü de gayet hoş. RX550 2GB

2. el bakabilirsek RX550 655TL o da iyi bir alternatif olabilir. Görünüşü de gayet hoş. RX550 2GB
Sıfır RX 550 128 bit, kırpılmamış versiyon üstüne. 636TL.

Adam şaka gibi ikinci el RX 550'yi, sıfırından pahalıya satıyor. Yazık.

Gerçekten ciddiyim RX550 de sade ve güçlü tasarımlı bir kart ama az biliniyor ve kronik sorunları var diye biliyorum doğru mu?
Değil. RX 550'nin kronik sorunu yok, sadece fiyatını hak etmiyor. 636TL'ye çok kolay ikinci el GTX 950, hatta GTX 960 bulursun.

Düzgünce oyun oynamak için artık en az RX 480 falan almak lazım. Bu kartlarla oyun oynarsınız ama her oyunda son ayara çekemezsiniz hatta orta ayara bile.

Zenginlikle alakası yok. Biraz para biriktirerek sende alabilirsin. 395 TL'ye R9 270 aldım oynamak istediğim neredeyse her oyunu oynuyorum.
1050ti ile bende oynuyorum ayar kıssamda ve AAA oyunlar için geçerli grafik kısmak çoğu rekabetçi oyunda performansı iyi düzeyde yani AAA ve ultra takıntın yoksa işini fazlasıyla görür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı