Bence berbat fakat görüşünüze saygı duyarım ama eklemek istiyorum 700'e aldığımız GT1030'la Minecraft'ta 100FPS alırken ikinci el 650'ye aldığınız RX460'la 800FPS alabilirsiniz zorlarsanız.
MSI RX 550 2GT LP OC 128 Bit GDDR5 2 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Adam şaka gibi ikinci el RX 550'yi, sıfırından pahalıya satıyor. Yazık.
Düzgünce oyun oynamak için artık en az RX 480 falan almak lazım. Bu kartlarla oyun oynarsınız ama her oyunda son ayara çekemezsiniz hatta orta ayara bile.
Zenginlikle alakası yok. Biraz para biriktirerek sende alabilirsin. 395 TL'ye R9 270 aldım oynamak istediğim neredeyse her oyunu oynuyorum.
1050ti ile bende oynuyorum ayar kıssamda ve AAA oyunlar için geçerli grafik kısmak çoğu rekabetçi oyunda performansı iyi düzeyde yani AAA ve ultra takıntın yoksa işini fazlasıyla görür.
Kahrolsun misafir çocukları! Görünüşü için ekran kartı alan adamın bütçesi yüksektir. Biz fakir gamerler görünüşe değil performansa bakarız. Saçma bir liste olmuş.
RX 550 ve RX 560 çok dardaysanız bir süre sizi kurtarır. RX 570 aşağısı artık yetersiz kalıyor.