oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.014 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Aralık 2020 #31 Joker'in EP çıkarması, Hidra ve Şehinşah'ın albüm çıkarması ve Contra'nın geri dönüşü... Harbi uzun seneydi, benim cevabım Şeyho.
Joker'in EP çıkarması, Hidra ve Şehinşah'ın albüm çıkarması ve Contra'nın geri dönüşü... Harbi uzun seneydi, benim cevabım Şeyho.
forzamontial Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 881 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #32 oynozan dedi: Joker'in EP çıkarması, Hidra ve Şehinşah'ın albüm çıkarması ve Contra'nın geri dönüşü... Harbi uzun seneydi, benim cevabım Şeyho. Genişletmek için tıkla... Joker yeni EP 'inde kanser kitlesi ortaya çıktı.
oynozan dedi: Joker'in EP çıkarması, Hidra ve Şehinşah'ın albüm çıkarması ve Contra'nın geri dönüşü... Harbi uzun seneydi, benim cevabım Şeyho. Genişletmek için tıkla... Joker yeni EP 'inde kanser kitlesi ortaya çıktı.
berat önel Kilopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 487 Çözümler 1 27 Aralık 2020 #33 petro_2 dedi: Rape reynmen ve berkcan güven ile başladık galiba. Genişletmek için tıkla... 2010'da gazapizm ile başlamam dışında sıkıntı yok :d.
petro_2 dedi: Rape reynmen ve berkcan güven ile başladık galiba. Genişletmek için tıkla... 2010'da gazapizm ile başlamam dışında sıkıntı yok :d.