2021 basım 3 4 5 AYT matematik kullanılır mı?

Barbara Palvin

Hectopat
Herkese öncelikle merhaba. Elimde 3D AYT matematik var lakin tek kaynaktan çözmek istemiyorum mezun bir ablamda bana 345 AYT matematik verdi (sadece polinomlardan 1-2 test çözülü). Basım yılı 2021 Mart olarak gözüküyor bu kitap YKS 2025 için kullanılır mı? Eğer kullanılmayacaksa barış veya Eyüp b. Kaynağı almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanılır, 2018 ve sonrası basımları kullanabilirsiniz. Eğer konu değişiklikleri vs. olduysa o değişen konuları da ayırarak çözersiniz. Tam emin değilim de galiba integral çıkartılmıştı mesela. Onu çözmezsiniz.

Kullanılır, 2018 ve sonrası basımları kullanabilirsiniz. Eğer konu değişiklikleri vs. olduysa o değişen konuları da ayırarak çözersiniz. Tam emin değilim de galiba integral çıkartılmıştı mesela. Onu çözmezsiniz.

Hocam integral YKS 2028 tayfa için yok, bize devam. Bu arada yardımınız için sağ olun.

Rica ederim. Aslında Matematik için her türlü kitap çözülebilir, her kitap size Matematiği öğretir. Sadece 2018 ve sonrası diye belirtmemin sebebi de yeni nesil sorular olayı. 2018 ve sonrası kitaplar da genel olarak aynı. Sadece kapağını değiştirip, içine birkaç soru ekleyip ya da çıkartıp daha pahalı fiyata satılıyor.

Rica ederim. Aslında matematik için her türlü kitap çözülebilir, her kitap size matematiği öğretir. Sadece 2018 ve sonrası diye belirtmemin sebebi de yeni nesil sorular olayı. 2018 ve sonrası kitaplar da genel olarak aynı. Sadece kapağını değiştirip, içine birkaç soru ekleyip ya da çıkartıp daha pahalı fiyata satılıyor.

Hocam lakin bazı kitaplar köklü değişikliğe falan uğrayabiliyor (arı yayınları paragrafın ritmi) veya zorluklarını falan değiştiriyor (orijinal de zorluğun azalması gibi). O yüzden yayın belirterek konu açtım zaten.

@Barbara Palvin, sizi anlayabiliyorum da Türkiye'de yaşıyoruz ve kitap fiyatları da gerçekten pahalı. Kitabı da israf etmeye gerek yok. Eğer çözülemeyecek bir kitap olsaydı, çözmeyin derdim ancak sırf basımı eski olduğu için kitabı çöp etmenin mantığı da yok. Demek istediğim buydu.

@Barbara Palvin, sizi anlayabiliyorum da Türkiye'de yaşıyoruz ve kitap fiyatları da gerçekten pahalı. Kitabı da israf etmeye gerek yok. Eğer çözülemeyecek bir kitap olsaydı, çözmeyin derdim ancak sırf basımı eski olduğu için kitabı çöp etmenin mantığı da yok. Demek istediğim buydu.

Tamamdır hocam, sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı