2021 F1 araçlarından renk tasarımı olarak hangi aracı beğendiniz?

Mercedes'in geçen seneki ilk siyah desenini beğenmemiştim bizim kara oğlan Hamilton'un Black Lives Matter saçmalıkları yüzünden ama gözüm alışmıştı. Bu seneki AMG yazıları nedir öyle ya keşke orijinal "Silver Arrrow" desenlerine dönselermiş.

Binotto takımı mahvettiğin yetmedi şimdide desenin içine etmişsin be sBinalla. Bu nedir ya ?!

Mazepin basmış parayı aracı Rus bayrağına çevirmiş.
Doping yüzünden Rus bayrağı adı altında yarışmaları yasaktı adam tüm parayı basıp arabayı Rus bayrağı ile donatmış resmen, bide hala sosyal medyada Amerika'nın F1 takımı diye dolaşmazlar mı. Umarım Mick Schumaer bir an önce kurtulur ordan.

Böyle bir güzellik olabilir mi ya ? Büyüksün Papa Stroll.

Ferrari, SF71H ya da FF70H tsarımına dönse iyi olurdu, o tasarım gerçekten de güzeldi. En azından Mugello'daki renkler ile gelebilirlerdi.

Bu sene Alpine gerçekten hoşuma gitti. Bunun yanında en beğendiğim Aston martin oldu, zira British Racing Green rengini ayrı seviyorum. Tabii biraz daha açık olmasını isterdim ama güzel olmuş.

Alpine ve Aston Martin güzel bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…