Kesinlikle, SF70H bana göre Ferrari'nin en iyi liverysiydi. Keşke şöyle anket gibi bir şey yapsalarFerrari, SF71H ya da FF70H tsarımına dönse iyi olurdu, o tasarım gerçekten de güzeldi. En azından Mugello'daki renkler ile gelebilirlerdi.
@Ek01000 Bu attığın tasarımlar çok hoş. Benimde son yıllarda tasarım olarak en sevdiğim Ferrari modeli Vettel'in harikalar yarattığı SF70H.
Mclaren'in papaya turuncusu, Ferrari'nin ikonik kırmızısı, Mercedes'in gümüş rengi bunlar her daim ilgi çekici olan tasarımlar. Bu sezon AM ve Alpine yeni bir renk düzeniyle geldiler ve güzel görünüyorlar. Benim için de Ferrari ve Mclaren'in turuncusu çok güzel. Bu seneki Ferrari aracındaki yeşil logo sırıtmış hiç beğenmedim orasını.Çoğu kişinin aksine McLaren'ın renk düzenini seviyorum, sadece turuncusu biraz daha canlı bir tonda olabilir.
Kesinlikle. BWT esintisi güzel durmuş.Bence pembe çizgiler daha güzel durmuş, kontrast artırıyor.
Ben geçen sezonlara göre Williams'ın renk düzenini daha ilgi çekici buldum.Williams aracını kim tasarlamışsa şu anda kendisi muhtemelen kör olmuştur
Geçen senelerde Williams renk düzeninin ilgi çekici tarafı yoktu çünkü çok sadeydi ama bu defa "bence" göz kanatıcı olmuş.Ben geçen sezonlara göre Williams'ın renk düzenini daha ilgi çekici buldum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.