2021 F1 araçlarından renk tasarımı olarak hangi aracı beğendiniz?

Ferrari ne yapmaya çalıştı bilmiyorum ama Ferrari'nin başına olsaydım ilk yapacağım bu tasarımı kullanıp, tasarımcı arkadaşa da 150 bin dolar vermek olurdu. O yeşil sponsor yazısı cidden çok kötü. Geçen yıllarda siyah olduğundan pek dikkat çekmiyordu ama yeşil kırmızı temalı bir arabaya çok komik duruyor.
Şunu yapsalar var ya! Offf, güzelliğe bak ya...

Ferrari'nin dışında bence insanlar Mazepin'in babasının takımı ne hale getirdiğini görüp Stroll düşmanlığını bırakıp birazda Mazepin'in daha yarışmaya başlamadan ne yaptığına bakarak eleştirebilirler. Amerikan aracı oldu sana Rus milli takım aracı.

Genel anlamda Williams performansta aradığını bulamayınca bari araç ilgi çekici olur diye mavi temasını seçmiş, çok da güzel olmuş bayağı beğendim.

Aston Martin'e bakarsak, araç çok güzel ama biraz daha koyu bir yeşil bekliyordum. Dediğiniz gibi diş macunu yeşili olmuş.
Şöyle olsa çok güzel olurdu;

Genele bakınca açık ara favorim Alpine ve Williams oldu nedense. Bu 2 takım dışında geri kalanlar anca pistteki başarıları ile dikkatimi çeker diye düşünüyorum.
Ferrari, SF71H ya da FF70H tsarımına dönse iyi olurdu, o tasarım gerçekten de güzeldi. En azından Mugello'daki renkler ile gelebilirlerdi.
Kesinlikle, SF70H bana göre Ferrari'nin en iyi liverysiydi. Keşke şöyle anket gibi bir şey yapsalar .

@Ek01000 Bu attığın tasarımlar çok hoş. Benimde son yıllarda tasarım olarak en sevdiğim Ferrari modeli Vettel'in harikalar yarattığı SF70H.

Evet SF70H uzun süre sonra ortaya çıkan en güzel Ferrari'ydi. Hem tasarım olarak hem de Livery olarak.

Bir kere şu burundan kurtulamadılar gitti, anlamıyorum ne yapmaya çalışıyorlar...

British racing green Aston Martin'de güzel durmuş, Lotus'un ardından uzun süredir görmüyorduk. Bence pembe çizgiler daha güzel durmuş, kontrast artırıyor.

Çoğu kişinin aksine McLaren'ın renk düzenini seviyorum, sadece turuncusu biraz daha canlı bir tonda olabilir.

Alpine renk düzeni güzel.

Williams aracını kim tasarlamışsa şu anda kendisi muhtemelen kör olmuştur. Turuncu çizgi, açık mavi zemin üstüne koyu mavi detaylarla uğraşırken retinası yanmıştır.

Çoğu kişinin aksine McLaren'ın renk düzenini seviyorum, sadece turuncusu biraz daha canlı bir tonda olabilir.
Mclaren'in papaya turuncusu, Ferrari'nin ikonik kırmızısı, Mercedes'in gümüş rengi bunlar her daim ilgi çekici olan tasarımlar. Bu sezon AM ve Alpine yeni bir renk düzeniyle geldiler ve güzel görünüyorlar. Benim için de Ferrari ve Mclaren'in turuncusu çok güzel. Bu seneki Ferrari aracındaki yeşil logo sırıtmış hiç beğenmedim orasını.

Bence pembe çizgiler daha güzel durmuş, kontrast artırıyor.
Kesinlikle. BWT esintisi güzel durmuş.

Williams aracını kim tasarlamışsa şu anda kendisi muhtemelen kör olmuştur
Ben geçen sezonlara göre Williams'ın renk düzenini daha ilgi çekici buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…