2021 Model Legion laptoplar Türkiye'ye geliyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanın içine yine de oturuyor hocam. 3000TL birde, ben 50TL indirime girince üzülüyorum aldığım ürün
Hocam bu arada cihazın fiyatını 3.5 ay boyunca takip ettim ilk 2 ay 14.000 TL fiyatını korudu sonra zam yedi 14.500 TL oldu, en son da 15.000 TL oldu. Baktım artıyor o zaman alayım dedim ve olanlar oldu... Yani takip etmesem ve fiyatı artmasa benim hatam ama takip etmeme rağmen fiyatında oluşan ani değişiklik hesaba katamazdım.
İçime oturdu vallahi. E-Devlet'den tükeci hakem heyetine başvuru yapacağım. Bakalım şansımı deneyeceğim.

Hocam önce o Windows 10 lisansını silmeniz gerek BIOS'dan. Sonra iade başlatın. O sırada Linux kullanın hocam. Bunun dışında her şeyi güzelce paketleyin, hiçbir şey eksik olmasın.
 
Üzüldüm hocam sizin adınıza
 
Hocam, testlerde sessiz modun performansı güzel geldi fakat ekran kartını kısıyor. Benim sadece işlemciyi kısıp GPU'ya tam güç vermem mümkün mü? Bunun için Dynamic Boost mu açmamız gerekli?
 
Bios dan nasıl silicem ki hocam kapalı kutu müdahale edilemiyor.Tüketici hakem heyetine başvuru yapıcam.Artık ne çıkarsa kısmetime.
 
BIOS'dan nasıl sileceğim ki hocam kapalı kutu müdahale edilemiyor. Tüketici hakem heyetine başvuru yapacağım. Artık ne çıkarsa kısmetime.

Hocam asllında yapılıyor ama siz girişmeyin bence ne olur ne olmaz sizde haklısınız. Belki ASUS sıfır BIOS atabilir. Sonuçta BIOS dosyaları onlarda.
 
Arkadaşlar yarın sabah Asus 17.3'ü alayım mı yoksa 2 gün daha riske atıp Legion bekleyeyim mi?
Arkadaşlar bekleme al derseniz şu an alacağım @Radeon RX 5500M @ertunc23 hocalarım yorumunuz ne alınır mı hemen?
 
Alma hocam legion fiyatını gör önce.Hepsiburda sağlam kazık attı bana.Bildiğim 15.6” göre 17” daha fazla performans veriyor.Cihazda optimus olduğundan dolayı büyük ekranda performans artıyor.Kullanımı olsun kalitesi olsun harika.Legiondan farkı mux olmayışı ve testlerden gördüğüm kadarı ile legion ekran kartı daha az ısınıyor.Cyberpunk gibi oyunlarda birebir aynı FPS alınıyor.Özellikle test videoları ile aynı ayarları yapıp denedim 34 ,35 fps alınıyor.
 
Bios dan nasıl silicem ki hocam kapalı kutu müdahale edilemiyor.Tüketici hakem heyetine başvuru yapıcam.Artık ne çıkarsa kısmetime.
14 gün cayma hakkınız saklıdır, tüketici hakem heyeti aracılığıyla halledersiniz hocam. Bu kadar kısa sürede 3k tl kadar düşürebiliyorlarsa o ilk fiyattan koymayacaklardı.

Üstüne gidin kesinlikle.
 

Legion'u bekleyin hocam, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bu saatten sonra vazgeçmek olmaz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…